Kicsit még mindig bizonytalan vagyok abban, hogy volt-e már orgazmusom. Gyanús, hogy igen, de a könyvek, a filmek számomra teljesen mást sugallanak, mint amit én érzek. Imádom az odavezető utat, de az, amikor úgy vélem, orgazmusom van, még nagyon messze van attól a csodálatos, mindent megmozgató, hatalmas, eszméletvesztős érzéstől, amiben spirálisan elsüllyed az ember lánya. De nem vagyok türelmetlen, tudom, hogy már az is hatalmas dolog, hogy idáig eljutottam, s hiszem, hogy van tovább.

Ilyenkor azt érzem, hogy megfeszül a testem, az izmaim, s mintha elkezdenék süllyedni egy kicsit. Tompul a kéjes érzés, s kicsit meg is könnyebbülök utána, de meg azért teljesen nem nyugszom. Imádom, ha ilyenkor pasi folytatja a nyalást, s onnantól csak még jobb, még intenzívebb lesz az érzés. Talán attól, hogy ekkor még jobban ellazulok.

– Érezted, ahogy elkezd ritmusosan összerándulni a hüvelyed? – kérdezte egy nálam boldogabb szexuális élettel rendelkező ismerősöm pár hónapja, mikor épp azt meséltem neki, hogy szerintem nekem még sosem volt orgazmusom. Vagy legalább is nem vagyok benne biztos, hogy volt.
– Nem. Nem hiszem. – mondtam.

Később pasi mesélte, mit érzett, miközben nyalt és ujjazott:
– Mintha orgazmusod lett volna. Éreztem, ahogy összerándul ritmusosan a hüvelyed.
Megdöbbentem. Nekem ez fel sem tűnt. Semmit sem éreztem ezekből az összehúzódásokból.

A legfrissebb játékunk az volt, hogy megkért, kezdjem el ujjazni magam. Nyitott voltam, de kicsit meg is ijedtem, hisz tudom, hogy már többször tapasztaltam, hogy a saját érintéseimből nem érzek szinte semmit, míg ha ő csinálja ugyanazt, abba beleremegek. (Tudati blokk, tutira.) Egyrészt valahol nemet sem mertem mondani az ötletére, de leginkább nyitott voltam arra, mit tanulok ebből a szituációból, ahol újra átlépem a komfortzónám határát.

Egy rövid ideig nézett, majd kérte, hagyjam magamban az ujjam, s ő elkezdett nyalni.
– Hohó, Lilikém! – szólalt meg a belső hang. – Na, most meglátjuk, hol lakik az igazság! Végre kitapinthatod, milyen az, ha orgazmusod van, ha már magad nem tudod eljuttatni odáig. – És igaza volt a belső hangnak. Kicsit még élveztem is, ahogy masszírozom magam, sőt, talán életemben először még felfedezni is véltem a G-pontom (!). Éreztem, ahogy nedvesedek, ahogy megfeszül a hüvelyem, ahogy lágyan, melegen rásimul az ujjamra, mint barátnőmé is, s a végén igen, éreztem azokat az apró összehúzódásokat is.

Lehet, lassan tudományos bizonyítást nyer, hogy képes vagyok az orgazmusra.

stained-glass-1181864_640.jpg

Fotó: msandresmusic @ FlickR