Beszélgessünk a hüvelygombáról

Elegem lett a hüvelygombából. 4-5 napja kezelem magam Betadine hüvelykúppal, de semmi javulás. Mindenhogy és mindenkor viszketek, úgyhogy elmentem a patikába tanácsot kérni. Naná, hogy a gyógyszerész, akit a gép dobott egy fiatal srác volt…

Már sorban állás közben volt időm gondolkodni, mit teszek, ha hozzá kerülök, s végül arra jutottam: miért ne lehetne egy fiatal pasival hüvelygombáról diskurálni? OK, hogy neki ilyenje még nem volt, de hát csak tanulta, mi ilyenkor a teendő. S hát miért lenne ez cikibb, mint óvszert venni, vagy lábgomba krémet? Hisz ez is a testem része, mint a fejfájás. Ráadásul az is normális, hogy gombák vannak a szervezetemben. Miért kellene ettől jobban undorodni, mint a torokfájástól? Én ugyan nem izgatom magam, továbbra is nyíltan fogok beszélni a hüvelygombáról. Mit szégyenkezzek? Tehetek én róla?

A csávó eleinte még zavarban volt egy kicsit, de a folyamatosan záporozó, zavartalan kérdéseim sorában feloldódott, s végül javasolt hüvelyflóra-helyreállító kúpot is, meg ellenjavallta a szódabikarbónás, teafás lemosó folyadékot, amit házilag készítettem. Talán ő is rájött, hogy teljesen normális erről beszélgetni.

Meguntam a hüvelygombát. Nemcsak azért, mert elképesztő idegesítő, hanem mert így nem részesülhetek szexuális gyönyörökben. Régen mentőövként használtam ezt a fertőzést, egy kifogás volt arra, hogy ne kelljen szexelni. Most pedig csalódott vagyok. Hiányzik a pasim érintése, hogy kinyaljon, hogy megdugjon. Hiányzik az orgazmus. Ha most hozzám ér, olyan, mintha egyből felerősödne a viszketés: hirtelen oda terelődik a figyelmem, s a puncim ordít:
– Neeee! Ne közelíts! Most nem lehet! Meg se érints!
Még a csókolózás sem megy rendesen, mert egyből jön a gondolat: most nem lehet szexelni.

Maradt az egyoldalúság: én kényeztetem pasit, ami rendben is van, hisz már számtalanszor volt, hogy ő nyalt engem sokáig. Nem érzem, hogy egyenlőtlenné tenné a helyzetet. De az is lehet, hogy nem mondok igazat magamnak, s mégiscsak zavar, mert irigy vagyok és féltékeny, hogy nekem nem lehet. Mintha végig kéne néznem, hogy valaki csokitortát zabál nagy adag tejszínhabbal, miközben én fogyózom. Közben pedig ott türelmetlenkednek a fiókban a szexi cuccok, amiket azért vettem, hogy pasit meglepjem vele.

23431045590_f4e7021d6d_b.jpg

Fotó: John Voo @ FlickR