Kihűlt kapcsolat? Feküdj le mással, attól majd felmelegszik!

“Az elhidegült kapcsolat felmelegítésének egyik módja, ha mással fekszünk le.” – Működhet a módszer? Talán igen, talán nem, de semmiképp sem általános érvényű igazság. Nálam mindenesetre többször bejött már, igaz, én nyitott kapcsolatban élek.

Hozzáteszem, semmiképp sem akarok senkit sem rábeszélni a nyitott kapcsolatra, mert nem gondolom, hogy ez mindenkinek való lenne. De van, ahol ez nagyon is jót tesz.

Vágyébresztő

 

Lehet megcsalással segíteni a kapcsolaton?

Az első alkalom egy félrelépés volt az életemben: akkor még sem nyitott, sem poliamor kapcsolatban nem voltam. Roland pedig el akart csábítani.

Én is teljesen oda voltam Rolandért. Folyton őt néztem, kerestem a társaságát, éjjel róla álmodtam és nagyon-nagyon élveztem, ahogy nézett. Tudtam, hogy ezen túl többet nem szabad, mert a megcsalás csúnya-csúnya dolog. Persze ennek ellenére nem tudtam ellenállni neki: hagytam, hogy megfogja a kezem, megérintse a csupasz bőrt a vállamon… Égett a nyoma az ujjának, úgy éreztem, mintha bekapcsoltak volna, mintha újra életet lehelltek volna a testembe. Olyan érzékennyé vált a bőröm, mint még soha!

Igen, tanultam ettől a férfitól, csavart egyet rajtam, kaptam tőle egy ébresztő-dózist, ami már az enyém volt. Amitől szexibbnek, jobb nőnek éreztem magam. És egy szexibb, jobb nőt vittem volna haza a páromnak is, ha nem szól közbe a lelkiismeret-furdalás. Az egóm védekezni kezdett, és szegény ártatlan páromat kezdtem el hibáztatni… “Csak azért történt ez, mert nem voltál elég jó!” – gondoltam magamban.

nyitott_kapcsolat_megcsalas.jpg Fotó: StockSnap @ Pixabay

Jobb lett volna, ha szabad a pálya

Természetesen ez sem egy általános érvényű igazság, csak magamból és csakis egy alkalomból indulok ki. De tény, hogy mikor Rolanddal újra találkoztam pár évvel később, már készültem rá, hogy újra meg fog ismétlődni a románc. Ó, és mennyire vágytam rá!

Úgy döntöttem, én ezt most megengedem magamnak, mert butaság lenne kihagyni. Tudom, hogy ez nem volt etikus és nyugodtan lehet velem egyet nem érteni, de én akkor, abban a helyzetben úgy éreztem, ezzel nem ártok a saját kapcsolatomnak, hisz nem veszek el a páromtól semmit. Úgysem találkoznánk azon a héten, akkor meg miért ne töltődjek fel más karjaiban?

És mikor hazatértem a páromhoz, a karjaiba omlottam. Még soha életemben nem kívántam őt ennyire, soha életemben nem voltam még olyan vadmacska, mint akkor! A konyhában estünk egymásnak, ami hatalmas szó, mert ilyen szenvedély előtte soha nem volt köztünk. Másnap pedig a kanapén… A jól megszokott vasárnapi misszinárius pózt felváltotta az igzalom, a vágy, a szenvedély.

Tényleg a páromat kívántam. Nem gondoltam közben Rolandra, nem őt képzeltem el. Roland “csupán” felébresztette a libidóm, amit aztán hazahoztam szuvenírként.

 A pasimat izgatja, ha mással fekszem le

Már konkrétan poliamorként rendszeresen megtörtént, hogy Tomit totálisan feltüzelte az, ha Ádámmal találkoztam. Be is vallotta, hogy őt bizony nagyon is felizgatja, ha mással szexelek. Mihelyt elköszöntem Ádámtól, egyből utána meg akart dugni, és ez nála egyáltalán nem féltékenyésgből történt: szerintem inkább az volt az oka, hogy úgy hatott ez rá, mint a pornó, azzal a különbséggel, hogy a főszereplő ott állt előtte kipirulva, ragyogó szemekkel, szextől illatozón. 

Biztos vagyok benne, hogy szexibb vagyok, miután szexeltem. És minél többet szexelek, annál szebben ragyogok, annál kívánatosabb vagyok. Ez pedig a többi kapcsolatom is feltüzeli – ha bírom irammal.

És egy kis fogalom-tisztázás: a poliamoria nem nyitott kapcsolatot jelent

A poliamoria kifejezés szerelmi kapcsolatokra, míg a nyitott kapcsolat szexuális kapcsolatokra vonatkozik. Egyik sem rosszabb, vagy jobb a másiknál, egyszerűen csak másra vonatkozik a kifejezés. Én történetesen nyitott poliamor kapcsolatban élek: azaz szabad csak szexuális kapcsolatot is létesítenem több személlyel és megengedett az is, hogy több emberrel legyen szerelmi viszonyom. Részletesebben itt olvashattok erről.

Itt pedig a múlt héten megjelent TV riport a kapcsolatrendszerünkről: