Az egyik reggel arra ébredtem, hogy meztelenül elnyúlva fekszem az ágyon, a kánikula miatt a takaró letúrva az ágyról, és én a testemet cirógatom. Mostanában egész rászoktam erre: egyre többet simogatom saját magam. Nem maszturbálok, egyszerűen csak kényeztetem a testem: a karom, a csípőm…

Nem volt ez mindig így! Mostanában döbbentem csak rá, mennyire ódzkodtam mindig attól, hogy saját magamat kényeztessem, holott nincs abban semmi rossz, semmi bűnös.

spring-648481_640.jpg Fotó: Pezibear @ Pixabay

Talán ott kezdődött, amikor kisiskolás osztálytársaim azt játszották, hogy egymás könyökhajlatát cirógatták. Nem voltam hajlandó beállni közéjük, azt éreztem, ezt nem szabad, csúnya dolog. Pedig mennyire igazuk volt: ártatlan testi örömöt adtak maguknak. Ügyesek voltak!

Én a partvonalról néztem őket és masszívan rosszul éreztem magam: azért, amit ők csinálnak és azért is, amiből kimaradok.

És tudom, nem vagyok ezzel egyedül! Tudom, hogy sok-sok gyerek fejébe ugyanúgy belekúszott, hogy csúnya dolog magunkat kényeztetni, ami odáig vezetett, hogy eltávolodtak saját testüktől. Ahelyett, hogy dicsőítették volna a testüket azért, mert ilyen örömöket ad nekik, inkább bírálni kezdték. És persze ez kihatással van az önszereteten, önbizalmon kívül a szexualitásra is. Többek között azt is eredményezi, hogy nők bűnösnek érzik, ha magukat is izgatják szex közben. És persze férfiak ugyanígy…

“Ha meg akartam érinteni magam, miközben a partneremmel voltam, zavarba jöttem. Szerettem volna, de úgy éreztem, ez nem helyénvaló.” – Forrás itt.

Felnőtt koromban sem tudtam megengedni magamnak a testi örömöket jó sokáig. De most eljött az idő! Mostantól fogadom saját magamnak, hogy nem csak a pasimnak hagyom, hogy cirógasson, kényeztessen, szeresse a testem, hanem én magam is meg fogom tenni ugyanezt magamért!

Semmi rossz sincs abban, ahogy magamat simogatom! Sőt, ha a férfiak megvakarhatják a töküket nyilvános helyen, akkor én is nyugodtan megtehetem, hogy végigsimítom a mellem, vagy kedvesen a puncimra teszem a kezem.

És szex közben is szabad ugyanezt. Igen, szabad izgatni a saját csiklóm, miközben hátulról dugnak: nem követek el ezzel semmi rosszat. Sőt, legtöbb esetben még a pasit is felizgatja!