50000youtube feliratkozó

Egy nagy mérföldkőhöz jutottunk el az Ébredő Szexualitás Bloggal:

a YouTube csatornám elérte az


50.000

feliratkozó számot!


Ami azért is különleges alkalom, mert a videóim annyi szégyennel terhelt témát tárgyalnak, és “nem könnyű” feliratkozni sem a csatornámra, hisz ezzel együtt ezt a tabukkal teli témát is felvállalják a követők.

Köszönöm, és hálás vagyok, hogy ennyien hozzájárulnak a küldetésemhez az által, hogy követik a tartalmakat, amiket készítek nap mint nap, hisz ez által terjedhet a világban ez a tabumentes, szexpozitív nézőpont.

Már nagyon vártam ezt az ünnepélyes pillanatot, és készültem is egy meglepetéssel:

április 20-án, kedd este 20:00-tól egy ingyenes online kérdezz-felelek beszélgetést tartok Zoomon, melyre mindenkit várok nagy-nagy szeretettel!
Erre az alkalomra már megnyílt a regisztráció itt.


Ha nem érsz rá ebben az időpontban, akkor is érdemes regisztrálni, mert szeretném az esemény felvételét is megosztani. Bíztatlak, hogy ha tudsz, élőben csatlakozz!
 
Ezen a webináron velem lehet majd beszélgetni, és felteheted a kérdéseidet akár előre beküldve, akár ott, élőben chaten keresztül is.
A részvétel teljesen diszkrét, csak az általad választott neved fog látszani a többiek számára, az arcod nem.

 
Ráhangolódásként, álljon itt a múlt heti spontán élő bejelentkezésem a Facebookon, amit a Patreon közösségem indulásának örömére készítettem.

Örülök, ha megtisztelsz azzal, hogy velem ünnepelsz ezen az élő beszélgetésen!
Ugye velem tartasz?