Ha szeretnél értesítést kapni a következő csoport indulásáról, írj egy e-mailt az ebredoszex@gmail.com címre “önismereti csoport” tárggyal.

Őszintén a szexről – 6 alkalmas önismereti csoport

Nehéz olyan társaságot találni, akikkel a nehéz pillanatokban megoszthatjuk legmélyebb érzéseinket is. Aki megnyugtat minket, támogat, és segít megtalálni az utunk. Főként, ha a téma a szexualitás…

Sokan belefutnak abba, hogy miután a sérülékenységét felvállalva kitárulkoznak, szörnyű dolgok történnek: kinevetik, lenézik, kéretlen tanácsokkal bombázzák, vagy egyszerűen csak értetlenül bámulnak rá, amikor elmeséli egy-egy szexuális problémáját, vagy felteszi a kérdéseit.

Mások még eddig sem jutnak el, hisz fel sem merik hozni ezt a témát, mert félnek, hogy a beszélgetőtársuk nem fogadná jól. Lehet, hogy belevörösödne a szex gondolatába is, zavarba jönne, és emiatt még az is lehet, hogy elvesztenénk a barátságát. Vagy olyan bántó reakciót kapnának, ami miatt soha többé nem akarnának az illető szemébe nézni.

Így aztán a többség kénytelen egymaga megoldást keresni a problémáira. Hiába vannak jóbarátai, ebben a témában, nincs kire számítson.

A szex nehéz téma. Igazi kihívás minőségi, megértő beszélgetőtársakat találni hozzá. Ezért alkottam meg legújabb csoportomat, melyben egy olyan megtartó, biztonságot adó, megértő társaságot hívok össze, akiktől nyíltan kérdezhetsz, és akikre bátran támaszkodhatsz.

“Hú, nagyon jó volt a nyitott és elfogadó légkör, amiben mertem szembenézni a problémáimmal. Nagyon jó volt ennyi emberrel beszélgetni és ennyi különböző véleményt látni. Jó volt kapcsolódni emberekhez.”

"Lilla"

“Kizökkentett a friss szakításom utáni „sebnyalogatásból”, olyannyira, hogy két napig eszembe sem jutott a volt párom. Ez annyira nagy dolog!!! Sokkal távolabbinak érzem már ezt az egész fájdalmat, sokkal gyorsabban fog lemenni ez a „gyászfolyamat” ennek hatására. A szokásos „szakítás utáni begubózásom” szerintem most lehet, hogy teljesen el fog maradni.”

"Anna"

“Egyedül éreztem magam az életszemléletemmel, és ez változott.”

"Ádám"

“Útmutatást kaptam a társkereséshez, és a férfi-női szerepben (és pont ezért jöttem). Emiatt a jövőben határozottabban fogom járni a saját utamat.”

"Endre"

Köztünk a helyed, ha

 • úgy érzed, elakadtál a szexben,

 • ha szeretnéd egy magasabb szintre emelni a szexuális életed,

 • ha nem megy a párkeresés,

 • vagy ha egész egyszerűen csak még többet szeretnél beszélgetni erről a témáról.

Nem téged keresünk, ha

 • úgy érzed, tudod a „tutit” mindenki problémájára,

 • ha nem tudod elfogadni, hogy sokfélék vagyunk, és vannak, akik nehezebben nyílnak meg, mint mások,

 • ha azt gondolod, csak neked lehet igazad, és nem vagy kíváncsi másokra,

 • ha nem szeretsz érzelmekről, lelki folyamatokról beszélgetni, hanem csak elméleti síkon szeretsz mozogni.

Ha szeretnél értesítést kapni a következő csoport indulásáról, írj egy e-mailt az ebredoszex@gmail.com címre “önismereti csoport” tárggyal.

6 hónapon keresztül havi egy hétvégi napot fogunk együtt tölteni ebben a zárt csoportban. Az első alkalom november 10-én lesz: ekkor találkozik a csoport, megismerkedünk egymással, és játékos feladatokon keresztül feltérképezzük, ki milyen témán szeretne dolgozni. A nap végén egy döntést várok majd tőled: elköteleződsz-e az elkövetkező 5 alkalomra a csoport és önmagad mellett, vagy sem. Ha igen, úgy vállalod azt is, ha részt tudsz venni a többi alkalmon, ha nem, a részvételi díjat kifizeted mindegyik napra. A további 5 alkalom dátumait együtt határozzuk majd meg az első találkozókor.

A csoporthoz kizárólag az első alkalommal lehet csatlakozni, utána bezárul a jelentkezés.

A csoport minimum 5, maximum 10 fő részvételével indul.

Csoportos beszélgetés – életkép a 2019-es táboromból.
(A diszkréció végett kihomályosítottam az arcokat.)

A programról:

A csoport célja, hogy felszabadultabb, kiegyensúlyozottabb, gyönyörtelibb szexuális életed lehessen, és legyen mögötted egy olyan támogató közösség, aki segít ennek az elérésében. A program 6 napja alatt számíthatsz egyéni, kis- és nagycsoportos beszélgetésekre és játékos feladatokra, melyeket én vezetek és moderálok. Ezeknek a célja önmagunk és egymás jobb megismerése.

„Gyakorlati” feladatok nem lesznek, azaz nem érintjük egymást. Ha szexpartira számítasz, valószínűleg csalódni fogsz.

Nem egy mély terápiás csoport lesz, a cél inkább az, hogy megtanuljunk nyíltan beszélni a témáról, elengedjünk egy csomó gátlásunk és szégyenérzetünk, és ezáltal felszabadultabban élhessük az életünket.

Kiscsoportos beszélgetés – életkép a 2019-es táboromból.
(A diszkréció végett kihomályosítottam az arcokat.)

Első alkalom: 2019. november 10.
A kezdési időpontot szeretném a résztvevőkhöz igazítani attól függően, hogy lesz-e, aki messziről érkezik. Legkorábban reggel 10-kor kezdjük.

Helyszín: Önfejlesztők Háza, 1066 Bp. Zichy Jenő u. 32. Első emelet bal oldal.

Kik tartanak veled?

Az elmúlt évben számtalan programot tartottam. Az összes előadáson, és beszélgetésen, amit szerveztem, minden egyes alkalommal csodálatos, nyitott, megértő társaság gyűlt össze. Az átlag korosztály az eddigi tapasztalatok szerint 30-50 éves kor közé esik majd, de ez csak az átlag. 18-120 éves korig szeretettel várok férfiakat és nőket vegyesen.

„A brutál szorongásaim ellenére feltenni a kérdéseimet és egy ítéletmentes közegben választ kapni.”

"Zoli"

„Nagyon sok kérdésre választ kaptam, ami régóta foglalkoztatott és sokat gyötrődtem rajta. A legfontosabb, hogy végre látom a fényt az alagút végén, ez mindennél többet jelent másfél év kínlódás után. :)”

"Ildi"

„Köszönöm azt az érzést, hogy elindultam egy ismeretlen, izgalmas úton.”

"Andi"

„Megbizonyosodtam róla, hogy a szex természetes dolog, és teljesen rendben van. Mindenkinek vannak problémái.”

"Laci"

Rólam:

A szexualitással azért kezdtem el foglalkozni, mert 31 éves koromig nem tudtam igazán élvezni a szexet. Elvégzendő feladatnak éreztem, ami része minden rendes párkapcsolatnak. Amire szüksége van a pasinak. Aztán elindultam egy felfedezőúton, amelynek következtében lassacskán megtanultam élvezni a szeretkezést és érezni a gyönyört.

A saját önismereti utazásom során rájöttem, hogy a problémáim egyik oka az volt, hogy egész addigi életemben a szex tabunak számított. A szégyenérzet miatt nemcsak a barátaimmal, de a párommal sem tudtunk beszélgetni arról, kinek mi okoz örömet, vagy problémát.

PoliLili

Fotó: Sáfián Fanni

Fotó: Sáfián Fanni

Küldetésemmé vált, hogy inspiráljam az embereket arra, hogy szabadabban beszéljenek a szexről. Ezért kezdtem el blogolni, videókat készíteni és eseményeket szervezni.

Autodidakta módon kezdtem képezni magam: számos szakértővel találkoztam, önismereti csoportokba és programokra járok, kutatom a témát, és magam is évek óta vezetek beszélgetős csoportokat a szexről. Részt veszek az MMSZKE művészetterapeuta képzésén is. Rengeteg ötletet, játékot, feladatot, módszert gyűjtöttem már össze, amikből magammal hozok sok-sok kincset ebbe a csoportba is.

A részvételi díj:

 • Teljes árú jegy a találkozó hetében kiegyenlítve: 13.000 Ft / nap
 • Elővételi jegy: 11.000 Ft / nap (legkésőbb a találkozó előtt 5 nappal átutalva)
 • Koránkelő jegy: 9.000 Ft / nap (legkésőbb a találkozó előtt 14 nappal átutalva)

Egyéni kedvezmények: nem szeretném, hogy az anyagiak miatt bárki lemaradjon egy jó beszélgetésről, ezért arra kérlek, ha szeretnél egyéni kedvezményt kérni, írd ezt meg a regisztrációkor a megjegyzés mezőben. Ezt egyénileg fogom elbírálni. Kedvezmény csak elővételben (minimum 7 nappal a rendezvény előtt) igényelhető, korlátozott számban.

Az elővételi kedvezmények igénybevételéhez átutalási bankszámla adatokat a regisztrációd elfogadása után küldök e-mailben, vagy fizethetsz készpénzben a rendezvényeimen. A már kifizetett összeget nem áll módomban visszafizetni, de ha szeretnéd, az erre a programra szóló részvételi díjadat az első alkalommal még átruházhatod másra.

Velünk tartasz? Ha igen, kattints ide.

Beszélgetős workshop az Érintés Fesztiválon.

„Belelazultunk ebbe a témába. Simogató volt.”

"Isti"

„Jó volt ez a nyitottság, és hogy nincs szégyenérzetetek, ha a témában kell megszólalni.”

"Béla"

„Sok hasonló gondolkodású emberrel találkoztam.”

"Liza"

„Imádtam azt, hogy őszinte lehettem. Felszabadító.”

"Dénes"

„Közvetlen, barátságos légkör.”

"Judit"

„Sok új információ, felkészültség, mások tapasztalatait hallgatni és megismerni.”

"Bandi"