Miért jó a műpunci? Ébredő Szexualitás Blog

A műpunci – egy felfedezőút kezdete

A műpunci is azok közé a szexuális játékszerek közé tartozik, ami férfiaknak és nőknek egyaránt potenciális társ lehet, mindjárt kifejtem, hogy miért.

A közelmúltban zajlott le egy olyan előadásom a támogatói közösségemben, amelyben a meghívott vendégemmel a játékszerekről és azok fogadtatásáról is beszélgettünk. Nagyon inspiráló volt! (A visszanézhető felvételt itt tudod megrendelni.)

Eszembe jutott erről, hogy többször kaptam már levélben is kedves visszajelzéseket arról, hogy a videóimban szereplő tippeket nagyon jól át tudták a gyakorlatba ültetni és hálásak ezért!
Arról számoltak be, hogy nagy levegőt véve megvásároltak egy szexuális játékszert, amivel sikeresen átlépték a komfortzónájukat.
Ez a lépéssel aztán olyan mélységet, személyességet és örömet adó időtöltés lett az öngyönyörszerzés/önfelfedezés, amit előtte soha nem is gondoltak volna.

A közgondolkodás azt sugallja, hogy bűnös, aki használja ezeket. Továbbá azt is, hogy az illető biztosan túl béna ahhoz, hogy párt találjon, és ezzel pótolja a másik felet.

Pedig ezek az eszközök adott esetben ténylegesen társunkká is válhatnak. Persze nem az élő, hús-vér partner pótlására gondolok most itt, hanem inkább arra, hogy:

akár nő vagy, akár férfi,
a saját tested, érzékelésed felébresztésére és megismerésére
nagyon jó útitársak a szexuális játékszerek.

Biztos lehetsz benne, hogyha fejleszted a szexualitásod és megismered a vágyaidat, akkor egészen más távlatok nyílnak a szeretkezéseitekben.Szeretnék tenni valamit azért, hogy még jobbak legyenek a szeretkezések, és tovább bírjam. De hogyan?”


– már nem először kértek tőlem férfiak segítséget ebben a témában.

Az ok többféle volt:

⏲️ hosszan tartó szeretkezés;

🎇 ejakuláció nélküli orgazmus ;

🙊 vagy csak szerettek volna olyan vágyott dolgokkal kísérletezni, amit még a partnerüknek nem tudtak vagy nem mertek elmondani.


Ez is egy érv volt amellett, hogy most már egy jó ideje felvettünk a Női Boldogság kínálatába kifejezetten férfiak részére készített szexuális játékszereket.

Persze ezek között mindegyik szolgálja a nők boldogságát is:
érdekes módon az alábbi videómban bemutatott műpunci is ezek közé tartozik.
Ha kíváncsi vagy, hogyan válik ez a játékszer a hölgyek hasznára is, akkor tarts velem, elmesélem! 😉

Miért jó a műpunci? Ébredő Szexualitás Blog YouTube

A videó hamarosan megjelenik a Facebook oldalamon is!

Az önismereti csoportjaimban sokszor kerül elő témaként, hogy milyen szégyenérzetet cipelnek magukkal a résztvevők, ami erősen rányomja a bélyegét a szexuális életükre.
Csodálatos átélni, amikor lemegyünk ezeknek a mélységeibe, tudatosítjuk, hogy van kiút, és elindulunk felfelé…


Ha szeretnél egy még felszabadultabb szexuális életet, akkor tarts velünk!
Itt megtudhatod a részleteket!

6 alkalmas önismereti csoport Ébredő Szexualitás Blog