A megjátszott nyögdécselés

…a valódi aktus során a nyögések inkább a partner kedvéért történnek… – írja ez a cikk.

Igen, játszottam már meg nyögéseket. Orgazmust még sosem színleltem (főleg, hogy sokáig azt sem tudtam, milyen az, nemhogy eljátsszam…), de az izgalmat tettettem már. Nem azért, mert bárkit is át akartam verni, inkább egyrészt a pasi izgalmát akartam fokozni, másrészt a sajátomat is. Ahogy a cikk is írja, szerintem a szándékolt nyögdécselés nagyon jól használható arra, hogy visszarántsam magam a jelenbe és ne valahol kilométerekre messze járjanak a gondolataim.

Szeretek nyögdécselni, szeretem a hangokat. Nagyon izgatóak. De nem csak kiadni szeretem őket, hanem hallgatni is. Figyelem, férfiak! Nekem is megerősítést adnak a nyögések, hörgések, sóhajok, üvöltések, de még fontosabb, hogy őrült izgatóak! Felkorbácsolnak, s onnantól én is sokkal odaadóbb kiscicává válok.

Bár volt az a szitu, amikor izgatott, hogy „tilosban” szexelünk és minden hangosabb lélegzetvételt el kellett folytani, azért összességében az a kedvencem, amikor nincsenek otthon a szomszédok és jól ki lehet ereszteni a hangunkat. Imádom, amikor a férfi üvölt, én pedig a testem legmélyéről felszakadó nyögéseket hallathatok. Akkor is, ha valódi, és akkor is, ha egy eszköz.

A kép forrása itt.