A sperma íze

Ahogy a punci szagát, úgy a férfi előváladékát is megszerettem. Finom sós. Nyami. Alig várom a következő adagot, jóízűen szopogatom le. De ez sem volt mindig így…

– Ízlik a faszom, Bébi? – kérdezi menet közben Laci. Imád beszélni szex közben.
– Ízlik. Nyami. – mondom, mert tudom, hogy ez felpörgeti, de közben a következőt gondolom:
– Mindjárt leszakad az állkapcsom, fáradtak az arcizmaim. Mikor lesz már vége?

Majd jön a:
– Mmmm, Bébi, úgy beleélveznék a szádba!
– Gyere! Élvezz! – válaszolom lelkesen, azaz lelkesedést mutatva. Szeretem, ha jó neki, szeretek örömet szerezni, tudom, hogy szexinek látja és csodálatos gyönyört él meg, miközben a számba lövell. De azért azt túlzás lenne állítani, hogy szeretem a gecit a számban érezni.

Elsőre többnyire még semleges, de aztán jön az utóíze. Nem tudom, milyen kémiai folyamat zajlik le a számban, de fura, bizsergető ízt és érzést érzek. Talán savas… Leírhatatlan érzés. Jobb is egyből kortyolni egy kis vizet utána. Nem elviselhetetlen, vagy undorító, inkább csak fura. Picit idegesítő.

Van egy trükk. Imádom. Kiderült, hogy imádja, mikor visszacsurgatom a farkára a spermát.
– Micsoda megváltás! – ujjongtam belül, mikor ez kiderült! – Így nem kell lenyelni!
És működött! Megvártam, míg rám néz, visszacsurgattam szépen lassan a farkára a gecit, majd kéjesen elkezdtem simogatni, kenegetni szét hol az ő testén, hol a sajátomon. Ő nyögött, én pedig csoda szexinek éreztem magam és az egész játékot. Zseniális találmány.

De trükk ide, vagy oda, sokszor lenyelem most is. Önként vállalom, én akarom, lehetne másképp is. De szívesen teszem, mert tudom, hogy a másiknak tetszik, s már azt is kitapasztaltam, hogy az a fura mellékíz hamar elmúlik, főleg néhány korty vízzel.

A kép forrása itt.