az orgazmuskészség fejlesztése Ébredő Szexualitás Blog

Mindig van feljebb! – a női orgazmuskészség fejlesztése

Már biztosan tudod rólam, hogy folyamatosan keresem a technikákat arra:

hogyan lehetséges az orgazmuskészség fejlesztése
és úgy általában a nyitottság is a gyönyörre?

Ez az alábbi videóm témája is, ajánlom figyelmedbe:

A női orgazmuszkészség fejlesztése Ébredő Szexualitás Blog YouTube videó

Ebben a videóban sok-sok ötletet és megközelítést hozok neked, amivel nőként lehetséges az orgazmuskészség fejlesztése, és ezáltal még jobbá teheted a szeretkezéseket! Ehhez elengedhetetlen saját magad felfedezése, amit partnerrel is, de egyedülállóként önmagad is megtehetsz!

Orgazmuskészség fejlesztése könyvből? Igen!

A videómban is ajánlok figyelmedbe könyveket a női test jobb megismeréséhez:

A Jóni masszázs című „tudástár” nemcsak a női nemi szerv masszázsát és annak gyönyörpontjait tanítja meg neked, hanem a működéséről és egészségéről is értékes információkat olvashatsz!

A Csoda odalent című jópofa illusztrációkkal tűzdelt könyv nemcsak könnyed és humoros olvasmány, de mélységeiben mindent leír a női szexualitás minden aspektusáról!
Egyik első és kedvenc könyvem! Nagyon ajánlom tiniknek is, rengeteg tévhitet segít kiiktatni a gondolkodásunkból, ami gyakran a gyönyörünk útjába állhat

Deborah Sundahl „kutatása” a G-pontról és a női ejakulációról is rendelkezésedre áll könyv formájában, ami szintén szuperhasznos olvasmány, ha valaki jobban szeretné érteni a női test, a női szexualitás működését.

Ez a lány a természet szépségének örül, mert megtaoasztalta, hogy az orgazmuskészség fejleszhető, és mostmár sokkal több gyönyört és örömöt képes ezáltal átélni a mindennapi dolgokban is.
Fotó: Omid Armin, Unsplash


Mindegyik említett iromány megtalálható a noiboldogsag.hu kínálatában!
Használd a polilili kuponkódot, hogy kedvezménnyel vásárolhass!


Ha önmagad fejlesztésében és a szexualitásod kiteljesedésében tartós és rendszeres segítségre lenne szükséged, akkor az önismereti csoportom, mind a Találd meg a gyönyöröd online kurzusom jó választás lehet.

Célom ezzel a kurzussal, hogy utat mutassak, inspirációt adjak és úton tartsalak, bátorítsalak, hogy biztosan végig tudd csinálni, és elérd a saját magad számára kitűzött célod.
Együtt haladhatsz a veled egy időben jelentkezőkkel, támogathatjátok egymást az úton, valamint én is ott leszek virtuálisan lépésről-lépésre.

Segítek, hogy elérd azt a vágyott állapotot a szex terén, amit a program elején megálmodsz a magad számára.


Ha szeretnél velünk tartani, itt tudsz regisztrálni!