Az intim-masszőr válaszol: szerinte is szex a puncimasszázs

Egyértelműen hiszek az intim masszázs varázserejében. Nem csak, hogy hiszem, hogy csodálatos gyönyöröket adhat, de úgy gondolom, meg is taníthatja a testem jobban nyitni az élvezet felé, megtaníthat új érzéseket befogadni és gyógyíthat is elakadásokat.

Egy olyan olvasói levelet kaptam (a puncimasszázsról szóló bejegyzésem kapcsán), amit szerintem hiba lenne megvonni tőletek. Egy ex-masszőrtől érkezett (egy férfitól), aki intim masszázzsal is foglalkozott és anonimitást kérve megengedte, hogy leközöljem az írását.

relax-1690338_640.jpg Fotó: htdayspa @ Pixabay

„Kedves Lili!

Olvastam a blogbejegyzésedet és szívesen adok egy kis bepillantást a yoni-masszázs titkaiba a masszőr szemszögéből. Ez egy erősen szubjektív, kifejezetten rám (és nem a masszőrökre általában) jellemző vélemény lesz.

Először is a szexről.

Azokkal értek egyet, akik szerint már a maszturbálás is szexuális aktusnak minősül.
…egyébként annak megítélése, hogy valami szexuális aktusnak számít-e, sokkal fontosabb kérdés annál, mint elsőre tűnik. „Bill Clinton, volt amerikai elnök körül kialakult szexbotrány sokat rontott ennek megítélésén. …a per során végig állította, hogy „nem volt szexuális kapcsolata Monicaval”. Erre a Monicát képviselő ügyvédek megdönthetetlen bizonyítékkal álltak elő. Az elnök úr összemaszatolta Monica ruháját. …de vajon, hogy került oda a hot stuff? …ja, hát Mónica leszopott.
Az elnököt védő ügyvédcsapat, erre reflektálva és, hogy védjék korábbi álláspontjukat (miszerint; „nem volt szexuális aktus”), azt kezdték el bizonygatni, hogy az orális szex nem szexuális aktus.
Akciójuk olyan jól sikerült, hogy innentől kezdve a fiatalok körében az orális szexre teljesen másképpen tekintettek (bővebben a dívány cikkében) és ez komoly problémákat vet fel.

Miért is írtam le mindezt? …mert szerintem a yoni masszázs, szexuális érintkezés, punktum.

Viszont, óriási különbség van, a masszázs/masszőr/páciens szándékaiban!

A mai yoni-masszázshelyzet leegyszerűsítve a következő (hangsúlyozom, yoni, nem lingam! …az egész más problémakör);
  • A yoni/lingam masszázs, lehet kölcsönös, a tantrikus szex részeként elő vagy utójáték, sőt egyoldalú kényeztetés is.
  • Lehet élvezet forrása, élvhajhászás, „trükkös,” béna módszer arra, hogy férfik puncihoz jussanak (ebből van sajnos a legtöbb).
  • Lehet élvezet forrása a hölgy részéről, általában időhiányos, erős akaratú (sok esetben magas beosztású) hölgyekre volt ez az igény jellemző.
  • És előfordul, hogy valaki a szexuális problémájára keres megoldást.
Ez utóbbi kettőről bizton állíthatom, hogy lehet masszőr és páciens relációban végezni. Masszőrként, soha nem közeledtem „másként” a pácienseimhez. Az intim területeket a masszázs részeként érintettem, kizárólag a masszázs célját tartva szem előtt.
Segítettem olyanokon, akiknek korábban sosem volt orgazmusuk, de volt önbizalomhiányos páciensem, aki masszázsok hatására végre „kilépett az életbe”, pasizni kezdett, ma már teljes életet él. Hiszem azt, hogy a javulásban sokszor volt komoly hatása annak, amit a masszázsasztalon, no meg előtte/utána tettem.
A pácienseim egy dologban egyetértettek, a yoni-masszázst tanítani kellene  az iskolákban, mert sokkal jobb lenne az emberek önértékelése, igénye az örömszerzésre és sokkal, de sokkal jobb lenne a szexuális életük!”
physiotherapy-567021_640.jpg Fotó: Mariolh @ Pixabay
A levélíró felajánlotta, hogy ha kérdéseitek vannak, arra őszintén fog válaszolni, szóval írjatok bátran kérdéseket e-mailben az ebredoszex@gmail.com címre!
Egyébként pedig csak egyetérteni tudok a levél végével: szerintem is tanítani kéne az erotikát, benne a masszázzsal is!