Beszélgetnek a lányok szexről egymás között?

Skarlát Betű azt kérdezte bejegyzésében, hogy szoktunk-e mi, lányok a szexről beszélgetni. Nos, egy ideje ezt kutatom én is, merthogy arra eszméltem, kb. 3 hónappal ezelőttig szinte egyáltalán nem tudtam lányokkal szexről beszélgetni. Ehhez képest most viszont szinte minden barátnőmmel a szexről beszélgetek. Főleg, mióta beindult ez a blog (és a szexuális életem).

Gyanús nekem, hogy én valamiből csúnyán kimaradtam eddig. Olyan simán nyílnak most meg előttem a lányok, hogy nem hiszem el, hogy most kezdték. Miért van az viszont akkor, hogy velem eddig nem akartak a szexről beszélgetni? Vajon milyen prűd, baszatlan kisugárzásom lehetett eddig? (Nemrég kaptam egy visszajelzést egy barátnőtől, hogy mióta pasival vagyok, megváltoztam: úgy nézek ki, mint akit jól megdugtak. Rátapintott a lényegre.)

Ott van például a maszturbáció. Azt tudtam, hogy a srácok az osztályban csinálták, hisz nem csak beszéltek róla, de hencegtek vele. Nyílt titok volt, hogy csoportosan recskáznak a fiú WC-ben. Ehhez képest a lányokkal mi volt? Fogalmam sincs! Vagy senki nem beszélt róla, vagy csak nem a jelenlétemben.

Nem hiszem, hogy én lettem volna túl félénk, hisz emlékszem néhány szituációra, mikor a szexuális problémáimról meséltem másoknak, viszont ők velem semmit nem osztottak meg velem cserébe. Ritka és egyoldalú volt a kommunikáció.

Egy hosszú tengerparti séta során tört meg a jég, mikor beszélgetésünk harmadik órájában a szexre terelődött a szó, s barátnőm megosztotta velem egy-két saját problémáját, amire már megoldást talált. Ezen kívül még egy-két alkalomra emlékszem egy másik barátnővel, melyeket Hoppál Bori a szeméremtestről és a női szexualitásról tartott előadásai indítottak el.

A jeget mégis poliamor életmódom kezdete, egy boldog szexuális életet élő barátnőm lelkes beszámolói és a blog törte meg. Sorra fedem fel nyitottabbnak gondolt barátnőim előtt a blogom, ők pedig azzal hálálják meg, hogy megosztják velem is élményeiket. Imádom! Néha arra jövök rá, hogy nem én vagyok az egyetlen szerencsétlen, akit megnyomorított a kultúránk, máskor meg húz előre a nyitottságuk és lazaságuk.

Még sokat-sokat akarok beszélni a szexről lányokkal és pasikkal is!

4561580590_33bbf89db7_b.jpg Fotó: Kayla Kandzorra @ FlickR