Elértem egy csúcsot

Megtörtént az ágyban, amire mindig is vágytam. Nem volt ez egy különleges álom, nem vágytam nagy fekete farokra, vagy 4 pasi kényeztetésére. 16 éve, mióta van szexuális életem, arról álmodtam, hogy átéljem azt, amit a filmek és könyvek mutatnak. Szerettem volna úgy szeretkezni, hogy elvesztem a fejem. Hogy le akarom tépni róla a ruhát, felnyögjek a gyönyörtől, mikor belém hatol. Félelmek és gondolatok nélküli tiszta vágyra vágytam. Üres fejjel dugni, dugni és dugni.

Megtörtént és most nem találok szavakat. Képtelen vagyok beszélni róla. Mikor megpróbálom, újra érzem a farkát magamban és felnyögök. Újra kikapcsol az agyam, elveszek. Tényleg gondolatok nélkül tudtam vele lenni. Wow.

– Vajon ez végleges állapot? – kérdezem magamtól.
– Nem tudom. – válaszoltam. –  Vele biztos, hogy ennyire jó, és úgy érzem, ilyen jó is marad.

Kíváncsi vagyok, milyen lesz, ha hazatérek az otthoni szeretőkhöz. Nem, most nem félek, hogy visszaesem. Úgy érzem, sokat fejlődtem, sokat nyíltam újra, s velük is más lesz, velük is jobb lesz. Bízom benne, hogy nem partnerfüggő volt ez, egyszerűen kellett még egy új íz, új benyomás ahhoz, hogy tovább tudjak fejlődni és ide jussak.

Hiszem, hogy ezzel egy új korszak kezdődik az életemben. Nem a csúcsra értem fel, csak egy csúcsra. De innen még mindig lesz feljebb!

A kép forrása itt.