éljen az erotikus fehérnemű

Nem csak ünnepnapokra! – éljen az erotikus fehérnemű!

Nem szeretek általánosítani, mert átlagos férfi és átlagos nő nem létezik, de tény, hogy sok pasit nagyon is el lehet varázsolni egy erotikus fehérnemű megvillantásával.

Főleg olyankor jöhet jól a szexibb fehérnemű, ha már régóta együtt vannak a pár tagjai, már megszokták egymás testét, egymás közelségét, már rutin, hogy látják egymás meztelenül, és emiatt nem hat annyira izgatóan a másik fél látványa, mint a kapcsolat elején.

A 2020-as világjárvány óta rengeteg nő jó időre elhanyaglota magát, még a sminkkészletéhez sem nyúlt, sőt ugyanabban a jól megszokott melegítő nadrágban volt minden héten. Ebben a helyzetben még inkább szembetűnhetett:

adni magunkra a mindennapokban legalább annyira fontos a saját libidónk szempontjából, mint ezáltal ébren tartani a tüzet a kapcsolatunkban.

Erotikus fehérneműt választani egy átlagos nap reggelén csodákat tesz. Ha kíváncsi vagy a hatásra, bátran próbáld ki, nincs mit vesztened! 😉


Mire jó az erotikus fehérnemű?

Például segíthet visszahozni a szenvedélyt a párkapcsolatba.

Többféle szettet is választottunk a szexshopom kínálatába, aminek más-más a funkciója, azaz más pillanatokban lepheted meg vele a partnered. Van olyan, ami direkt hancúrozáshoz ajánlott (nap közben finoman szólva sem lenne praktikus viselet 🙂 ).
Ha ebbe belebújsz, azzal egyből csábító üzemmódba kapcsolhatsz, és kicsi annak az esélye, hogy ne hozná lázba a kiszemelt férfit. Segíthet saját magadat is ráhangolni, huncut hangulatba hozni. Máris más lesz benne a tartásod is.

Persze az is lehet, hogy még nincs „gyakorlatod” ebben, szégyellős vagy, még nem igazán tudod, hogy legyél jelen egy ilyen ruhában.
Ebben az esetben kifejezetten ajánlom, válassz olyat, ami a legjobban passzol a egyéniségedhez. Nekem ilyen volt például a szexi cica-jelmez, de lehet, hogy Neked a sima csipkés bugyi, vagy a szatén-köntös lesz a befutó.
Aztán, ha már abban komfortosan tudod érezni magad, jöhet a következő típus!

erotikus fehérnemű Női Boldogság YouTube

Nagyon szeretek izgalmasabb darabokat választani, és nem azért, mert amúgy is a szexszel foglalkozom, hanem azért, mert ebben sokkal csinosabbnak, nőiesebbnek érzem magam. Egy csipkés bugyiban könnyebben ráhangolódom a huncutkodásra – olyankor is, amikor egyébként úgy érzem, hogy alacsonyabban van a libidóm.


Kialvóban a tűz, ami egykor úgy lángolt?

Ha kíváncsi vagy, hogyan éleszd fel, akkor neked szól a Vágyébresztő online kurzus!

Vágyébresztő online kurzus