Első anális élmény egy első randin

Első randin vagyunk. Nem állítanám, hogy könnyen bele szoktam menni a szexbe, még jócskán vannak bennem olyan gátló gondolatok, hogy „jó kislány ilyet nem csinál”. Az első csók is „túl gyorsan” jön. Aztán egyszer csak rádöbbenek: baromság! Miért más mondja meg nekem, mikor mi a jó nekem? Hisz itt vagyok ezzel a jó pasival, s tessék, jól esik, ahogy csókol! Végre, sok év után újra elveszek egy csókban! Végre a jelenben vagyok!

Sokáig csókolózunk az étteremben, egyre hevesebben. A szomszéd asztalnál 40 éves osztálytalálkozó, de nem érdekel. Mosolygok magamban, táncol a belső hang, táncol az agyam, mint a Többszörös orgazmus c. darabban:
– Igen, igen, igen! Ez az, Lilikém! Végre!
Elindulok a mosdóra, egy pár percre kiszakadok az eszményi csókáradatból.
– Aztaaaaaaaaaa! – folytatja az agyam. – Ez aztán nem semmi! Ez a csók… És figyelted magad? Felizgultál!
– Bizony, felizgultál! – szólalt meg a puncim életében először. – Nagyon kívánod őt. Még sosem éreztem ilyet.
És tényleg. Akartam őt, de nem görcsösen. Kacagtam belül a boldogságtól, hogy ilyet tudok érezni. Vigyorogtam kifelé is, már-már, mint aki világít is közben! És megbeszéltem az agyammal, meg a puncimmal, hogy igen, ha a pasi felhív magához, én bizony megyek.

Így lett. Képtelenek voltunk leállni a csókolózással, s ebben a mérhetetlen vágyban kavarogva meg is kérdezte:
– Van kedved feljönni hozzám?
– Igen. – mondtam félve, s az agyam és a puncim tovább ujjongtak. Én is.

Pasiról kiderült, hogy elképesztő étvágya és libidója van. Próbáltam lépést tartani vele, de nehezen ment. Kavarogtak bennem az érzések, a gondolatok…
– Nem fog menni.
– Jó kislány ilyet nem csinál.
– Te jó ég, ő olyan más! Mit kell csinálni egy ilyen pasival?

A nagy próbálkozástól a puncim egyszerre kimerült.
– Jó, akkor aludjunk. – beszéltük meg, s kiskifliben odatoltam a popsimat a farkához. S ő újra felizgult. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy bőszen nyálazza a farkát, s a fenekemhez dörgöli.
– OK – gondoltam – ez normális, hogy egy pasi a fenekemre veri. – S olyan édesen-izgatóan nyögdécselt és morgott hozzá (hú, hogy izgatnak a hangok!), hogy még örültem is neki.

Egyszer csak azonban azon kaptam magam, hogy bedugja a farkát a végbélnyílásomba.
– Hoppá! Ez meg most mi? – kapta fel a fejét az agyam. – Anális szex? Érdekes, azt hittem, ez fájni fog, de nem is fáj.

Közben pasi tovább nyögdécselt kéjesen, amitől mosolyogni kezdett a lelkem. Gyönyörű volt, ahogy élvezte, hogy bennem lehet. Meghatódtam, boldoggá tett, hogy boldoggá tehetem.
– Mmmm… Érzed, ahogy nedvesedsz? – kapcsolódott be a puncim. És tényleg! Megdöbbentett, de izgatott. Nem a popsimban, hanem a hüvelyemben kezdett kibontakozni a gyönyör. Boldog voltam, hogy odaadtam neki a popsim, még ha ilyen váratlanul is történt.

Másnap persze megszólalt bennem a társadalom nyomása.
– De hisz ez undorító!
– Igen, az! – helyeseltek az emberek az utcán.
– Ráadásul az első randin? Egy ismeretlen pasival, akinek még a vezetéknevét sem tudtad?
– Micsoda mocskos ribanc!
– Nem szégyelli magát? Anyukája biztos szörnyet halna, ha megtudná.

Szerencsére azóta sikerült kikapcsolni ezeket a hangokat. Semmi közük hozzá, mit csinálok. Hülye trollok! Foglalkozzanak csak a saját boldogtalanságukkal: nekem bizony ez nagyon is jó volt, minden szempontból. Egy csodálatos férfi csodálatos kéjben részesült általam. Mi ebben a borzasztó? Mi ebben az undorító?

6023011924_fa7d3d2146_z.jpg

Fotó:  torbakhopper @ FlickR