ha nyár akkor tábor

Minden eddigi tábor, amit szerveztem hatalmas élmény volt.
Ahogy egyre több ilyen eseményt tartottam, talán egyre jobban is éreztem magam, pedig már az első is fantasztikus volt.

Idén nyárra az ötödik “Te és a szex – a benned rejlő kincsek” tábort szervezem, és ahogy visszagondolok a megható történetekre, a hatalmas közös nevetésekre, a tábortüzekre, a természet közelségére, már alig várom, hogy ott legyünk, ezúttal egy új, és remélhetőleg minden eddigi helyszínnél jobb helyen: a Fekete Lovastanyán.

A kép forrása itt.

Sokan mondták-írták már, hogy vágynak arra, hogy csatlakozhassanak egy ilyen rendhagyó kikapcsolódást és sok-sok mély tanulságot hozó alkalomhoz.
Örömmel jelentem, hogy elindult a jelentkezés a 2021-es nyári táborra, mely a nyár utolsó hétvégéjén, augusztus 26-tól 29-ig tart!

A korábbi táborok emlékére, egy kis időutazásként és kedvcsinálóként pedig álljon itt néhány személyes megosztás és élménybeszámoló korábbi résztvevőktől:

„Nekem ez a tábor most életmentő volt. Hosszú évek elakadásán sikerült átlendülni. Sikerült helyre tenni a szexhez és a saját szexualitásomhoz való viszonyomat. Megváltozott az, hogy hogyan tekintek magamra és a saját párom szexualitására.”

„Meg kell tapasztalni az itteni légkört és hangulatot! Nagyon mélyen megnyitja a résztvevőket, és meglepően őszintévé válnak egy ilyen tabu témában. Ami egy felemelő és felszabadító érzéssel jár!”

„Szerintem mindenkinek hasznos lenne, hisz sok emberben lappang sérelem, kimondatlan dolgok és fájdalmak. Mindenkire ráférne egy ilyen őszinte megnyílási lehetőség.”

„Egyedül éreztem magam a tábor előtt az életszemléletemmel, és ez változott. Így már sokkal könnyebb lesz dolgozni magamon. Merek őszintébben beszélni az embertársaimmal. Áldásos hatásait tapasztaltam másokon és magamon. Úgy érzem, mindkettő nagy segítség, és együtt még nagyobb, mint külön-külön.
A párommal érkeztem – közösen döntöttük el, hogy együtt jövünk. „Párterápiaként” gondoltuk a dolgot. Az eddigi, egyéb találkozók már meggyőztek, hogy egy biztonságos környezetben önmagunk tudunk lenni.
A 4 nap lehetőséget adott arra, hogy a „hétköznapokat” hátrahagyva magunkra tudjunk figyelni.
A sok ember, sok világ meglepően jól elfért a foglalkozáson. Én, aki megfogadtam, hogy magamat adom, sok megoldást kaptam.
Sok éves tévedésem oldódott fel, és segít abban, hogy a folytatás sokkal jobb lesz.”

(Kriszta, 52)

„Szex közben csak kevés dolognak tudtam örülni, keveset voltam képes kapni, illetve sokat agyaltam. Kaptam ehhez másoktól konkrét tippeket, és láthattam, hogy a problémáimmal nem vagyok egyedül. Kicsit a páromat is jobban megértem, mert hallhattam, és megérthettem másokat, akik hasonló helyzetben vannak.”
(Barna, 46)

„Saját testemre vonatkozó félelmekkel érkeztem ide és rengeteg szorongással. Mások élményeinek megismerésével és a támogató közegben olyan felismeréseket tehettem, ami felold korábbi blokkokat és inspirálja a fejlődést. Segítséget kaptam az objektívebb felismerésre. Jó irányba változott az önértékelésem, és szorongásom jelentősen csökkent. Mindenkitől kaptam valamit, ami sokat jelent, és el tudom vinni magammal haza. Gazdagodtam az önértékelésemben és inspiráló támogatást kaptam.”
(Gyuri, 44)

”Hú, nagyon jó volt a nyitott és elfogadó légkör, amiben mertem szembenézni a problémáimmal. Nagyon jó volt ennyi emberrel beszélgetni és ennyi különböző véleményt látni. Jó volt kapcsolódni emberekhez.”


Tarts velem Te is Kiskunfélegyházára, és hozzuk felszínre együtt a bennünk rejlő kincseket!

polilili nyári tábor 2021 ébredő szexualitás