A pasim iránymutatásának köszönhetően egy ideje már felfedeztem, micsoda csoda tud lenni, ha a végbelem izgatják. Egy egészen izgalmas, új, mély érzést adott! Ezért is vágytam annyira egy ideje arra, hogy legyen egy anális játékszerem, ami akkor is ingerli a popsim, amikor épp mással vagyunk elfoglalva.

Most, hogy így utólag belegondoltam, igazán utána járhattam volna, mi alapján érdemes análkúpot választani, mert egész konkrétan tele a Youtube oktatóvideókkal. Például ezzel.

Így használd az análkúpot,

avagy a videó lényege: türelem, nem kell semmit sürgetni. Szépen el kell lazítani előre a popsit, akár előtte hosszan simogatni, ujjazgatni. Kiemelten fontos síkosítani az ánuszt és a kúpot is. Lehet használni szex közben, maszturbáláshoz, sőt, van, aki szereti egész nap hordani! (Bár ez a csaj például leírta, hogy pisilés közben nem érdemes bent tartani, mert bizony neki becsúszott… Ijesztő! Egy másik oldalon meg arról panaszkodnak, hogy a kicsi sokszor kiesik. Ez mondjuk sokkal megnyugtatóbb.)

Kipróbáltam

Én nem jártam utána a világon semminek, hanem csak egyszerűen belevágtam. Egy kis csillogó kővel ellátott anális kúpot választottam. Rózsaszín, olyan, mint egy kis ékszer!

20170710_190938-2.jpg Saját fotó.

Mindenféle finomságot elképzeltem: gondoltam, lehet majd használni orális szex közben, behatolás mellé, vagy akár csak önkielégítéshez. Ákos távollétében ez utóbbi maradt.

Kicsit izgultam, mert még sosem próbáltam ilyesmit. Nem tudtam, milyen érzés lesz, és egyáltalán fel tudom-e izgatni magam annyira, amennyire Gergő szokott. Féltem, hogy egy ponton megijedek, befeszülök és ezzel fájdalmat okozok magamnak.

Egyelőre egyszer próbáltam ki és szerintem biztató a kezdet. Miközben a csiklómat izgattam, síkosítós kézzel elkezdtem játszani a végbelemmel is. Elcsodálkoztam, milyen hamar beindultam!

Alapvetően bátor, kísérletező típus vagyok. A kúppal is így tettem: egy párszor végighúztam a fenekemen, majd zsupsz, be is cuppantottam. Nem számítottam rá, hogy ilyen könnyen fog menni.

20170710_190747.jpg Saját fotó.

Ami ez után következett, nagyon meglepett! Elkezdett önálló életet élni a hátsóm: úgy rángatóztak a végbélzáró izmaim (ha így hívják őket), hogy ettől az análkúp is lendületes mozgásba fogott, mint egy cumi a szájban. Olyan volt, mintha elszabadult volna! Nem tudtam irányítani a testem.

Megijedtem, hogy egyszer csak berántja a végbelem az egész játékszert így jobbnak láttam, ha inkább apróbb lépésekkel haladok. Megígértem magamnak, hogy vigyázok, tisztelem a testem és nem feszítem túl a húrt. Inkább rövid kísérleteket teszek, hogy jobban megismerjem magam, és jobban tudjam irányítani a mozgásom. Tudom, érzem, hogy ez nagyon jó lesz majd nekem, mellé viszont azt is megtanultam már, hogy nem szabad türelmetlennek lennem magammal.

Addig pedig tovább kutatok a neten vadul, hátha rájövök, mire kell figyelni, hogy véletlenül se szippantsa be a hátsóm ezt a kis gyönyörűséget. De ha te tudod a megoldást, megköszönöm, ha megírod!

***

Nagy álmom, hogy én is készítsek majd hasonló oktatóvideókat, mint a fenti. Ha szívesen hozzájárulnál ahhoz, hogy fejlődjek a videókészítésben és ezáltal még több embernek tudjak segíteni a szexuális élete jobbá tételében, kérlek, támogasd a hamarosan induló vlogger képzésen való részvételemet! A tanfolyam 40.000 Ft-ba kerül, és ide tudsz nekem utalni, ha szeretnél ehhez hozzájárulni bármilyen összeggel. (Regisztráció után bankkártyával is tudsz fizetni.) Bízom benne, hogy számíthatok a segítségedre és továbbra is köszönöm, hogy velem vagy!