Így kényeztesd a férfi farkát

Akárhányszor új férfival van dolgom, mindig felmerül a kérdés, hogyan érintsem a farkát. Nem tudhatom, hogyan szereti, esik jól neki. Mert azt már észrevettem, hogy minden pénisz más! Volt, aki olyan erővel nyomta hozzám, hogy már nekem fájt, más meg egy kicsit erősebb markolásnál is jajgat. Van, akinek lefelé kell húzogatni a fitymáját, van, akinek felfelé és van, akinek nincs is fitymája!

Azt ugyan sejtettem, hogy általános recept nincs, de azért megkérdeztem Hummel Zsoltot, az Intimitás Gourmet blog íróját, szerinte hogyan érdemes a faszhoz érni.

Nem fogom elmesélni az egész videó tartalmát, nézzétek meg Ti. Inkább csak azt írom le, ami lecsapódott bennem.

 

Fontos a hozzáállás!

A farok-kényeztetés akkor lesz finom, ha szívből, lélekből csináljuk – mondta el Zsolt. Ez rám például azért vonatkozik kiemelten, mert hajlamos vagyok a szexet is egy teljesítendő feladatnak tekinteni. Sokszor még nem arról van szó esetemben, hogy a kölcsönös gyönyörről szóljon a „farokverés”: inkább csak neki akarok adni kéjt, de talán még inkább orgazmust.

Teljesen más lett a helyzet, amikor úgy döntöttem, adok neki egy lingam-masszázst. (Erről írtam korábban is.) Itt ugyanis már nem az volt a cél, hogy elélvezzen (bár azért nehezen kapcsoltam ezt ki ezt a berögződést a fejemből), hanem inkább az, hogy minél szebbnek lássam a farkát, minél izgalmasabban játsszak vele, minél jobban ellazítsam őt és örömet szerezzek neki. Ja, és az sem volt elvárás magam felé, hogy felizguljak. Megváltoztak tehát az alapmotivációk.

Illatos masszázsolajjal kentem be és cirógattam körbe-körbe, fel-le, rajzoltam az egész pénisz körüli területen. Úgy éreztem, egy festményt készítek, vagy agyagozok. Olyan volt az egész, mint egy műalkotás, egy tánc a pénisszel. Komolyan élveztem, amit csinálok és már nem is volt feladat-szaga a dolognak.

Eközben pedig tudatosan úgy gondoltam a szerszámára, mint amit álló és pihenő állapotban is fontos csodálnom, tisztelnem, hisz

ez az ő legfontosabb szerve, a férfiassága megtestesítője.

Ami főleg nehéz abban a kultúrkörben, ahol a péniszt gyakran az abúzussal, erőszakkal azonosítjuk. Obszcénnek, félelmetesnek tartjuk, a szüleink pedig tiltanak tőle. Nem csoda, ha külön szükséges dolgoznom azon, hogy szépnek és szerethetőnek lássam ezt a szervet! (Pl. a „szeretem a faszt” mantrával.)

hummel_1d.jpg Felvétel: Gilján János

A technikáról

Intimitás Gourmet praktikus fasz-kényeztető tippeket is adott. Igen, tudom, minden férfi mást szeret, de az inspiráció mindig jól jön: van, mit kipróbálni együtt! Zsolt kedvence a „citromfacsaró” a lingam masszázs technikák közül. Nekem több kedvencem is van… (El is kalandoztak a gondolataim egyből… Mmm…)

Szeretem körberajzolni a makkot, végigsimítani azt az „árkot”, végigvezetni az ujjam a vágáson. Szeretem azt is, ahogy jó olajos kezekkel először körbesimítom a heréket és egy folyamatos mozdulattal végighúzom a péniszen is a kezem – mindezt váltott kézzel egy szüntelen áramlásként úgy, hogy folyamatosan, minden pillanatban érintve legyen a partnerem. És persze Lacival ebbe legtöbbször az ánusz ujjazást is beleszövöm, mert azt mindketten imádjuk.

***

És igen! Elkészült a YouTube csatornám, már fel is iratkozhatsz rá! Ha pedig szívesen hozzájárulnál ahhoz, hogy még jobb ismeretterjesztő videókat tudjak készíteni a bloghoz és ezáltal még több embernek tudjak segíteni a szexuális élete jobbá tételében, kérlek, támogasd a hamarosan induló vlogger képzésen való részvételemet! A tanfolyam 40.000 Ft-ba kerül, és ide tudsz nekem utalni, ha szeretnél ehhez hozzájárulni bármilyen összegggel. (Regisztráció után bankkártyával is tudsz fizetni.) Bízom benne, hogy számíthatok a segítségedre és továbbra is köszönöm, hogy velem vagy!


Érdekel, mekkora a péniszed a többiekhez képest? Derítsd ki! Nézd meg a kutatásom eredményeit!

Péniszméretek kutatás