Milyen a jó puncinyalás?

Kaptam egy felkérést, hogy írjak egy cikket arról, mi a titka a jó nyalásnak. Leizzadtam a feladattól. Talán a szégyenérzet az oka, ami miatt hosszú éveken át képtelen voltam odafigyelni arra, konkrétan mi történik a pucimban. Elfojtottam az érzéseket. Emiatt aztán tényleg lövésem sem volt arról sem, nyalás közben mi történik. Úgy döntöttem hát, megkérdezlek titeket, kedves olvasók, nektek milyen bevált technikáitok vannak. Szerintem nagyon tanulságos válaszokat kaptam!

Szeretném kihangsúlyozni, hogy szerintem minden nő és minden pillanat mást kíván, nincs tuti recept. Így úgy gondolom, az alábbi írások inkább inspirációként szolgálhatnak, amikkel tudtok majd kísérletezni, ha szeretnétek.

Íme tehát a szerintem legizgalmasabb levelek. További hozzászólásokat találtok még itt, a Facebookon.

puncinyalas_mesterfokon_hogyan_oralis_szex.jpg Fotó: Victor Dueñas Teixeira @ Unsplash

„53 éves vagyok, és a tapasztalatom az, hogy szinte minden nőnél működik, aki egyáltalán szereti, ha orálisan kényeztetik őket. Van aki nem. Ez mondjuk érdekes. Szóval a lényeg. Én az előjáték után mindig a nyalással kezdem. Ez nagyon sokat elárul a partner érzelmi állapotáról. Az apró gesztusaiból a mozdulataiból, a hangokból tudni lehet, hogy most egy elnyújtott, élvezkedős, lassú szeretkezést akar, vagy egy belemenősebb, “durrbele” szexre vágyik. Ha ráérős a dolog, akkor nagyon lassan kezdem.

Érdekes, hogy a combtövek ingerlése nem mindenkinek jön be. Van akit csiklandoz, ez túlpörgeti, és hiszterizálja. Ettől nehezebben, vagy egyáltalán nem tud majd eljutni ebben a formában az orgazmusig. Ez azonnal kiderül, és akkor mellőzőm.

Lassan nyalogatom a nagy ajkakat, és lassan haladok befelé a kis ajkak irányába. Éppen csak érintgetve a nyelvemmel őket. Hogy föntről lefelé, vagy fordítva az mindegy. Ez elég hamar érezteti hatását, hiszen érzed a nyelveddel az enyhén sós váladékon, hogy bizony jó, amit csinálsz.

Ilyenkor egy erőteljesebb mozdulattal teljesen belenyalok a punciba, lentről fölfelé, és egész a csikló fölé jutok. Arra vigyázok, hogy a nyelvem lapjával csináljam, és ne a hegyével. Még nem. Ezzel azonnali reakciót váltok ki. Hang, mozdulat, csípőmozgás. Ha reakció nem heves, akkor ezt még párszor megismétlem, majd megint kezdem elölről, éppen csak érintve, de akkor már a csikló is játszik. Ezt csinálom felváltva.

Ha érzem, hogy nagyon beindult a partner, esetleg lenyúl, és nyomni kezdi a fejemet, akkor hagyom az irányítást. Ilyenkor hamar eljut az orgazmusig.

Ha nem elég az inger, akkor jöhet a nyelv hegye. Azzal éppen csak érintve a csiklót. Pici szünetekkel. Ez mindenkit felcsigáz, nem volt még olyan, hogy ne.

Ahogy közeledünk az orgazmushoz, vissza kell venni az erősségből, és a nyelv hegyből, és jöhet a nyelv lapjával, mert ha túlhúzom, akkor nem tud elélvezni. Ezek mellé játszik még az ujj bedugása közben a hüvelybe, amit nagyon szeretnek együtt. Kicsit kényelmetlen póz, de imádják, ha együtt mozgatod az ujjadat a nyelveddel. És ha valaki nagyon nincs ráhangolódva, akkor jön a titkos fegyver. A hölgy hanyatt fekszik én lent vagyok nyelv magasságban. Összezárom a szétnyitott combjait, és kinyújtom a lábát. Tehát egyenesen fekszik kinyújtott lábakkal. Én a nyelvem hegyével megpróbálom elérni a csiklót, ami sikerül is, de ebben a helyzetben nem lehet nagy erővel izgatni. Pont ez a lényege le, föl tudom mozgatni a nyelvem, és közben mindkét karommal fölnyúlok és a mellbimbókat a középső ujjammal finomat a bimbó hegyét ujjheggyel tekergetem. Ez általában nagyon hamar orgazmushoz vezet. Szinte mindenkinél.

És még valami! Az orgazmus után, ha nem hagyod, hogy a hölgy szabaduljon, hanem még tíz másodpercig tudod tovább igazgatni, akkor újra kezdheted az egészet, már kicsit erősebben, és gyorsabban. Az orgazmus is hamarabb, és intenzívebben fog megtörténni. Ezt lehet ismételni akár négyszer, ötször is. Csak túl kell lendíteni a túlérzékeny pár másodpercen.”

Bubu

 orgazmus_nyalas.jpg Fotó Seth Doyle @ Unsplash

„Nos, mindenképp két fontos része van a nyalásnak, amik persze szorosan összefüggenek. Van egy érzelmi és egy technikai rész, az érzelmihez tartozik a megfelelő felkészítés, a technikaihoz pedig a tettek.

Elöljáróban annyit, hogy azok közé a férfiak közé tartozom, akiknek sokkal fontosabb a nő kielégítése, és élveztetése, mint a saját rész. Persze imádom a szexet, és nagyon élvezem, de a női élvezet rendkívüli pozitív hatással van rám, szóval magamért is csinálom.

Egyébként Jack Lawrence egy egész ügyes kis videóban taglalja a témakört, igen, ez egy pornó video, viszont hasznos. Angoltudást igényel. Általában a “how to eat a pussy like a champ” címszóval lehet megtalálni. Jack kihangsúlyozza, hogy a pornó és a való élet között van bőven különbség, szóval remekre szabott kis mű az.

Az érzelmi felkészítés már a találkozás előtt megkezdődik, a barátnőmnek megírom, hogy mennyire vágyom rá. A tapintásaira, a csókjaira. Ezt akár a munkahelyemről is elküldöm chaten, nem kell belemélyedni, de célozgatok rá.

Nagyon szerencsés vagyok, hogy a barátnőmmel mindent meg tudunk beszélni, tehát a szexualitást is bőven, kendőzetlenül “átrágjuk”. Az érzelmi előkészítés másik alapköve a fokozatosság és az incselkedés. Az egész testét fel kell készítenem arra, amit tenni fogok vele. Végigcsókolom az érzékeny területeket, simogatom. Ez gondolom mindenkinél más, más intenzitással.

LASSAN, INCSELKEDVE

Rátérnék a fizikális részre, mert különben nagyon hosszú lesz az üzenet.

Ha van elég időnk a szex kellemes felépítésére, akkor lehet igazán jól megélni a dolgot. A belső combok simogatásával kezdek, de van, hogy a lábujjrágástól/nyalogatástól mászok fel végig a puncijához, csókolgatom, nyalogatom. Nagy kedvencem a combközépre ejtett nyálcsepp, amit a lába hajlítgatásával próbálok a szeméremajkaira csorgatni. Az ilyen távolabbról ejtettek mehetnek a csiklóra, vagy az ajkak közé is.

Szinte sohasem “esek neki” egyből a puncijának. Csak bekígyózom a combjai közé, és szépen, az orrom, vagy az ajkaim kis érintéseit szórom el a vénuszdombján, az ajkain. Nagyon kicsi érintések, egy tized másodpercig. A következő körben már puszikat adok. Esetleg a csiklóra is, de nem kezdek el dolgozni rajta. Csak apró puszik, a szeméremdomb és a gát közötti szakasz minél több pontjára.

A nyelvem sem direkt módon használom, hanem végigsiklatom a kis és a nagy ajkak között, és van, hogy ujjal kicsit széthúzom őket. Fokozatosan, egyre nyálasabban csinálom, belassulva, egy egy ponton elidőzve. Nem mozog semmi, a nyelvem a nyelvizom feszítésével nyomom neki, a csiklójának, vagy a hüvely bejáratának, a gátban, vagy a popsijába.

A csikló szájjal történő izgatása szerintem olyan, mint egy jó csókolózás, a szerelem minden energiáját bele kell vezetni. Szinte az egész testemen érzem, hogy fellódul valami hullám, ami a számban koncentrálódik. Gyengéden, de odaadóan szinte eggyé akarok válni a szeméremtestével.

A nyalás maga nem csak nyelvvel zajlik, az alsó ajkam is részt vesz benne, elég hülye példa, de kb mintha egy bulldog fejét akarnám leutánozni. Jack is említi, hogy a pornós, csak a “nyelv ér oda” nyalás nem működik élőben, az a kamerának szól. Így igaz. Csókolni kell a szeméremajkak közötti rész. Szenvedélyesen. A nyelvem mindig gyorsabban mozog, míg az állkapcsommal erős, de nem durva mozdulatokkal csinálom azt a tolást, ami az alsó ajkamat mozgatja. Néha rászívok a csiklóra, és van, hogy a hüvelyhez lenyalva, az orrommal szántom végig az ajkak közti területet, szépen, gyengéden. Mindig igyekszem a nyelvem bedugni a hüvelyébe, vagy a popsijába. Ez persze külön tevékenység.

Így el lehet érni egy csikló alapú orgazmust. Persze közben folyamatosan figyelni kell a reakciókat, vagy amit a nő mond. Nem kell kísérletezgetni, bele kell állni egy repetitív, nem kapkodós mantrába. A nő ritmusának megtalálása csodás feladat.

Ha az ujjaimat is használom, törekszem a hüvely mellső falának finom dörzsölésére. A G-pont megtalálása egy szép feladat, ezer tanulmány van róla. Én is igyekszem a c-be görbített mutató- és középső ujjas formával dörzsölni, csiklandozni ezt a pontot. Viszont a hüvely bejárata és a g pont közti szakasz simogatása, kérésre változtatott intenzitással nagyon kellemes eredményeket hoz.

Hüvelykujjat lehetőleg ne használjunk. Nem jó az ujjazáshoz.

Az ujjazás egy másik, nagyon jó eleme az, amikor a hüvely alsó, gát felőli oldalát nyomom le ujjal. Ez azt eredményezi, hogy a hüvely úgy reagál, mintha egy pénisz feszítené, szóval szépen nedvesedik.

Van még egy technika, amit érdemes elsajátítani: amikor a két összezárt ujjal, a hüvelyt a gát felé nyomva, az arcot a szeméremtestre tapasztva vákuumot képez. Ez a vákuum automatikusan, érintés nélkül izgatja, és vérrel telíti a g-pont területeit. Nehéz, de kellemes feladat.

Az ujjukat szívesen alkalmazóknak ajánlom hogy figyeljék meg, a középső ujjat kevésbé erősen, de sokkal gyorsabban lehet mozgatni, mint a mutatót. Úgyhogy finom, gyors, remegtetős izgatásra kiválóan alkalmas.

Illetve az, hogy a záróizmok, illetve a popsi izgatásánál ki és mit használ, mindenkinek saját dolga. Nagyon kellemes, de jóval óvatosabb tevékenység ez. De mindenképp szeretve kell tenni.

Konklúzió: szeretni kell, meg kell beszélni, ki kell tapasztalni.”

 elelvez_oralis_szex_1.jpgFotó Allef Vinicius @ Unsplash

„Hogyan kell jól nyalni? Első pár szempont. 1. A lány jelzéseire figyelj. A kezével ha közelebb húzza a fejedet azt jelenti, hogy egy nagyon picit erősebben használd a nyelvedet OTT ahol éppen vagy. Ha eltol akkor pedig OTT azonnal fejezd be, rögtön egy centivel “mellé” tedd a nyelvedet. Ezzel az oda-vissza kapcsolattal meglesz a jó ütem, és hely! 2. A mutatvány nem 5 perces. Ha görcsöl az állkapcsod ne foglalkozz vele, a nyitott szájból pedig a nyál kifelé indul, ezzel se! A csiklóhoz különösen jól fog jönni (csiklót szárazon TE soha. Azt csak magának!) 3. Kötelező betartani amit mond/éreztet veled. Nagyon nem baj ha megkéred, hogy mondja hol jó, hogyan csináld, mikor mi esett neki jól. 4.Bármennyi is folyhat a lányból. Ne foglalkozz vele!”

Stanton Down
http://onkielegites.uw.hu/documents/nyalas.pdf – részlet. Érdemes az egész cikket elolvasni.

 tokeletes_oral.jpgFotó Yingchou Han @ Unsplash

„Milyen a jó nyalás? Hm, férfiként ehhez érteni kell. A kezdésnél, amikor még nincs ritmusa a partner testének akkor a ritmusba húzás a cél. A legeslegfontosabb a figyelem. A nő érzésének, ritmusának a figyelése. Minden nő más. Minden kapcsolódás más.

Ha a nő bízik a férfiban, akkor az első nyelvcsapásra érzékenyen reagál, akkor lehet erősebben rányomni a nyelvet. Ha ez nincs, akkor nagyon lágyan és finoman, szinte lehelet finoman és felszínesen kell a nyelvet mozgatni.

A folytatást is a nő dönti el. Amikor ellazul és átadja, magát a nyelvcsapásoknak akkor lehet ritmust és irányt váltani. Ekkor már az aktív fél kezében van az irányítás. El lehet kezdeni játszani a mélységgel, ritmussal. Néha lehet engedni, hogy a nő ritmusa tovább fusson és szünetekkel színesíteni a nyalást. Mélyen, lentről fölfelé, egészen a fenék luktól a csiklóig (bár itt kiderül ki mennyire zárkózott és mennyire jön zavarba a fenéktől).

Hihetetlen sok információt árulnak el az apró összerándulások, megnyílások. Valószínű a nő mindent tud a férfiről az első csók után. Viszont az első nyalásból a férfi tudhat meg mindent a nőről, a bizalomról, az önátadásról. A nő önkielégítés során tanulja meg a saját testét. Legtöbb esetben a csiklót jobbra-balra simogatva ér a csúcsra. A nyaló félnek ezt a mozgást kell követnie nyelvvel.

Ha már közelít a vég, akkor lehet ritmust váltani és irányt. Mikor kicsit halkul a lélegzet akkor visszatérni.

Nem cél az orgazmus inkább a játék. Ilyenkor a test önkéntelen mozgása, és a légzés árulkodó. Ha már légzés visszatartás van, akkor kell hihetetlenül figyelni, hogy a partner nehogy átbillenjen. Itt már a nyaló nyelvében van az irányítás. Test reagál testre. Érzet az érzetre. Közben az ujjat finoman bedugni a punciba… Ha elég tág akkor két ujjal is lehet játszani. Ha a nyalás elején volt nyitottsága a fenéknek, akkor bűvészmutatványként szépen egy megnedvesített újjal a hátsó bejáratot is meg lehet próbálni. Közben figyelve a reakciókat. Van olyan nő, aki szóban megkérdezve azt mondaná, hogy a fenék tiltott zóna, azonban amikor megtörténik a dolog, akkor szabadon élvezi a fenék izgatását. Nem kis kihívás a nyelvmozgásokkal összehangolt kétújjal a g pont izgatása plusz a fenék lukmasszázsa és a behatolás. De aki ennek mesterévé válik annak nincsenek korlátok. A nő megnyílik, a lelki blokkjai felszabadulnak. Esetenként az orgazmus utáni zokogással „jutalmazza” az elkövetőt. A nyalás része hogy ilyenkor az ember ott van megöleli a nőt és szeretettel megvárja a fizikai és lelki kisülés hatásait. Természetesen itt nincs vége a nyalásnak de ez már egy másik történet.”

Zs


Érdekel, mekkora a péniszed a többiekhez képest? Derítsd ki! Nézd meg a kutatásom eredményeit!

Péniszméretek kutatás