Folyamatosan keresem a technikákat arra, hogyan fejleszthetném nem csak az orgazmuskészségemet, de úgy általában a nyitottságomat is a gyönyörre, mert már évek óta, azaz tulajdonképpen már a kezdetektől tudom, hogy sokkal kevesebbet érzek a puncimmal, mint lehetne. Tudom, hogy sokkal több benne a potenciál!

Hiába beszélek már évek óta nagyközönség előtt a szexről, a puncimmal való viszonyom még mindig fejlesztésre szorul. Sokat javult az évek folyamán, sok mindenre rájöttem, de még nem jutottunk el ahhoz az ideális viszonyhoz a nemiszervemmel, amire vágyom. Egyszerűen szeretném sokkal (SOKKAL) jobban élvezni a szexet.

Fotó: Andreea ChiduUnsplash

Többen javasolták már nekem korábban, hogy próbáljam ki az intim tornát, mert csodákra képes. Én persze halogattam, mindig volt fontosabb dolgom… Egészen idén márciusig, amikor újra elhatároztam, hogy elkezdek „rágyúrni” az intim izmaimra. Volt, hogy gésa golyókkal, volt, hogy anélkül edzettem, és rájöttem, hogy imádom ezt csinálni!

Legújabb videómban néhány technikát is megosztok!

Ahogy az különböző medencealapi izmaimat próbáltam feszíteni és lazítani, egyre többet kezdtem el érezni a puncimban. Volt, hogy megfeszítettem, volt, hogy próbáltam valami képzeletbeli dolgot kitolni, vagy felhúzni a hüvelyembe, és volt, hogy csak úgy figyeltem, mit érzek épp. Sok féle intim torna gyakorlattal kísérleteztem. Még csak rövid ideje gyakorlok, de már most komoly változást érzek. Sőt, ami a legjobb: kimondottan élvezem a „tornát”, sok örömet ad!

Ezekről a tapasztalataimról mesélek a legújabb videómban, még bővebben pedig a Találd meg a gyönyöröd programomban, ami azoknak a nőknek (is) hivatott segíteni, akik szeretnének többet érezni „ott lent” és sok hüvelyi orgazmust (is) átélni.