Intim izmok fejlesztése a jobb szexért – gésa golyóval

Folyamatosan keresem a technikákat arra, hogyan fejleszthetném nem csak az orgazmuskészségemet, de úgy általában a nyitottságomat is a gyönyörre.

Tulajdonképpen már a kezdetektől tudtam, hogy sokkal kevesebbet érzek a puncimmal, mint lehetne. Tudtam, hogy sokkal több benne a potenciál!

Már évek óta beszélek nagyközönség előtt a szexről, a puncimmal való viszonyom mégis úgy érzem, mindig van hova fejlődni benne. Sokat változott az évek folyamán, sok mindenre rájöttem, de még kutatom az ideális kapcsolódást a nemi szervemmel, amire vágyom. Egyszerűen szeretném SOKKAL jobban élvezni a szexet.

Fotó: Andreea ChiduUnsplash

Többen javasolták már nekem korábban, hogy próbáljam ki az intim tornát, mert csodákra képes. Én persze halogattam jó ideig, mindig volt fontosabb dolgom… Egészen 2021 márciusáig, amikor újra elhatároztam, hogy elkezdek „rágyúrni” az intim izmaimra. Volt, hogy gésa golyókkal, (használd a polilili kuponkódot, hogy kedvezményesen vásárolhass) volt, hogy anélkül edzettem, és rájöttem, hogy imádom ezt csinálni!

Ebben a videómban megosztom veled, milyen gésa golyók léteznek és hogyan tudod használni őket, ha nem csak erősíteni szeretnél velük!

Kellemeset a hasznossal – gésa golyó és az intim izmok fejlesztése

Folyamatosan bimbódzó kapcsolatom a gésa golyókkal most már jó pár évre nyúlik vissza.

Mindig lenyűgöz, hogy ebben az egészen egyszerű tárgyban mennyi lehetőség rejlik, legyen szó „magányos” vagy páros érzékiségben töltött időről. Ráadásul még a test egészségéért is edzhetünk vele!

Ahogy az különböző medencealapi izmaimat próbáltam feszíteni és lazítani, egyre többet kezdtem el érezni a puncimban. Volt, hogy megfeszítettem, volt, hogy próbáltam valami képzeletbeli dolgot kitolni, vagy felhúzni a hüvelyembe, és volt, hogy csak úgy figyeltem, mit érzek épp.

Sokféle intim torna gyakorlattal kísérleteztem. Kimondottan élvezem a „tornát”, sok örömet ad!

Ezekről a tapasztalataimról is mesélek ebben a videómban, még bővebben pedig a Találd meg a gyönyöröd programomban, ami azoknak a nőknek (is) hivatott segíteni, akik szeretnének többet érezni „ott lent” és sok hüvelyi orgazmust (is) átélni.


A Női Boldogság Facebook oldalán pedig sok hasznos videós tartalmat találsz, ahol a játékszerek világában Luca segít eligazodni, a polilili kuponkóddal kedvezménnyel meg is vásárolhatod, ami megtetszett!