Kedvenc dildóim - dildó útmutató Ébredő Szexualitás Blog YouTube

Ízlések és játékszerek – dildó útmutató

A legutóbbi játékszer bemutatón két fiatal hölgy is vásárolt nálunk magának valamilyen szexuális játékszert, és a program utáni beszélgetős esten meséltek is arról, hogyan szeretnek velük önmaguknak testi örömöket szerezni.

Ami főként „meglepett”: nemcsak könnyeden és természetesen vallottak az öngyönyörszerzési szokásaikról, hanem hogy egészen gyakran, és párkapcsolaton belül is szánnak rá időt. (Az Őszintén a szexről estnek akkor pont az önkielégítés párkapcsolatban és azon kívül volt a témája.)

Ilyen nagy lenne a szexuális étvágya, vagy inkább csak igénye van a saját testét felfedezni és kényeztetni?

– ez jutott eszembe a beszélgetések kapcsán.

Én tudom magamról, hogy magától sokszor nem kapcsol be a vágyam, hogy szexet kezdeményezzek, vagy, hogy elvonuljak „játszani” valamelyik huncutságommal. De az már más, ha például felkelti az érdeklődésem a párom, mert megcirógat vagy a nyakamba csókol.
Akár eltelhet 2-3 hét is, hogy én magam kezdjem vágyni a szeretkezést, nemhogy az alkalmak között még „dildót is ragadjak”…
(A szex coach képzésen is nemrégiben tanultam erről a jelenségről: van olyan ember, aki megvágyja az együttlétet, és van, aki reagál a másik vágyára, és ez bekapcsolja őt.)

Ezen az eseményen újra bebizonyosodott számomra, hogy mennyire

sokfélék vagyunk, ami a
szexualitásunk terén pedig
ez hatványozottan igaz.

Az esten történt beszélgetéseken felbuzdulva készítettem is egy videót arról, melyek az én kedvenc játékszereim, hogyan szoktam velük eljátszadozni, és hogy miket próbálhatsz ki még az önfelfedezésedben.


A videó hamarosan megjelenik a Facebook oldalamon is!

Ez a felvétel egyfajta dildó útmutató.

Nem egy önismereti programomon is kiderült már, hogy ezeknek az eszközöknek fantasztikus hatása tud lenni saját magunk megismerésére, és egyáltalán nem ördögtől valók.
Még én is sokszor azon kapom magam, hogy „segédeszköznek” nevezem ezeket a tárgyakat, pedig ténylegesen JÁTÉKszerek. Kísérletezni lehet velük, akár párban, akár egyedül is, és örömteli pillanatokkal tudnak minket, vagy rajtuk keresztül mi magunkat megajándékozni.

Az öngyönyörszerzés – ami sokkal találóbb kifejezés az önkielégítésnél vagy maszturbálásnál – egy fontos lépés lehet abban, hogy megismerjük a saját testünket, a saját vágyainkat, ezáltal barátságba kerüljünk vele és megszeressük. Ha pedig a sajátunkkal békében vagyunk, akkor a partnerünket is ezzel az elfogadással tudjuk érinteni.

A Találd meg a gyönyöröd programomnak ez a fő témája, ahol gyakorlatokat és önismereti kérdéseket is adok, hogy felfedezhesd és mélyebben megérthesd a saját szexualitásod.

Ha te megtalálod a saját gyönyöröd, ráérzel, hogyan is működsz valójában, mi az, amire igazán vágysz, akkor azzal megágyazol egy minőségibb és örömtelibb szexuális életnek!


Ha szeretnél többet tudni erről az online kurzusomról, akkor kattints a gombra!