Kalandozás: a gésa golyó

Kalandozás: a gésa golyó

Őszintén meglepett, hogy egy gésa golyó mekkora gyönyörforrás lehet.

Dávid rajong azért a gésagolyóért, amit nekem vett ajándékba, miután felkiáltottam egyszer egy blogbejegyzésben: “szeretnék ilyet!”.
Én kértem, mégis valahogy mindig találok egy kifogást arra, hogy nem használjam. Pedig tetszik is, jó érzés is, érdekesnek is tartom, de ennek ellenére van valami mélyebb, tudatalatti ellenérzésem. Mintha ezt nem szabadna… Vagy csak tartok tőle, mert összefüggésbe hozom az önkielégítéssel, és félek, hogy rossz élmény lesz.

Dávid persze erősködik: lelkemre köti, hogy vigyem magammal, mikor vele utazom.
Én meg, mivel imádom őt, viszem, s be is helyezem a puncimba, hogy a kedvére tegyek. (Igen, így még mentségem is van: nem én akartam, hanem miatta csinálom.) Így mentünk el kávézni egy cimborájával: bugyi nélkül, gésa golyó bent a puncimban; így sétáltam végig a város főterén, miközben mindketten marha büszkék voltunk magunkra.

Gésa golyó vizes terepen

Aztán jött a zuhanyzós játékunk, amihez berakta a golyókat is. És…. TE ATYA VILÁG!!!! Őrületes volt.
Egészen új dimenziók nyíltak meg bennem! De ami a legdurvább volt, hogy ő azt mondta: semmi mást nem csinált, csak a zuhannyal locsolta a csiklómat, s néha a hüvelybemenetemet. A golyókhoz, vagy annak a szárához hozzá sem nyúlt.

A kép forrása itt.

Nehéz volt ezt elhinnem.
Olyan érzésem volt, mintha iszonyat lassan, folyamatosan csúszna kifelé belőlem a két golyó. Én vergődtem, s közben értetlenkedtem: hogy lehetséges, hogy még mindig nincs kint a suncimból. Olyan mély, kéjes érzés tartott fogva, amihez foghatót még sosem éreztem. Mindent elsöpört: csak a puncim létezett. Imádtam! Kikészültem, elolvadtam…

Amikor elkezdtem megérteni, hogy tényleg nem nyúlt a golyókhoz, hirtelen még nagyobb boldogság öntött el:

– Ezek szerint ezt én csináltam! Én húztam össze az izmaimat úgy, hogy ekkora gyönyört éljek át! Én okoztam magamnak!!! – ujjongtam magamban büszkén.

Majd felidéztem azt a pillanatot, mikor úgy döntöttem: most akkor rászorítok. Rászorítottam, s hirtelen az izmok úgy befeszültek, hogy nem bírtam elengedni.
Vergődtem a gyönyörtől és vívódtam: míg az agyam szerette volna kicsit leállítani a folyamatot, puncus tiltakozott:

– Majd hülye leszek elereszteni a golyókat, mikor ez ilyen jó! Mondhatsz bármit, én nem tágítok! Szorítok tovább!

Te atya világ… Őrületes volt.


Ha kíváncsi vagy milyen izgalmakat hozhat a szexuális életedbe egy kis játékszer,
akkor nézz körül a Női Boldogság kínálatában!

Szeretettel várunk!

Női Boldogság Szexshop