Karácsonyi csipke

Kivirágzásom első karácsonyán muszáj volt kitennem magamért: kifestettem szexi vörösre a körmeimet, feldíszítettem a lakást, majd az új szerzeményeimben, azaz egy csipkés body-ban aranyszínű masnival, csipkés harisnyában és magassarkúban csilingeltem pasinak, hogy jöhet, mert megjött az angyalka. Volt sikere.

Pasi is kitett magáért: fogta a derekamról a szalagot, valamint azt, ami az ajándékát díszítette (bevallom, nem is ajándékkötözőnek szántam), s az egyik kezemet a vállamhoz, a másikat a combomhoz kötözte szépen, masnival, s úgy kényeztetett. Mennyei volt, főleg annyi betegség miatti nélkülözés után.

A kis szexi ünnepség után ellátogattam a szüleimhez, akiknél nem fértem a bőrömbe. Folyamatosan el akartam dicsekedni vele, mennyire kitettem magamért és pasit ez hogy elbűvölte, de nem bírtam másról beszélni, csak a körömlakkomról. Utálom, hogy nem mertem bevállalni, hogy elmeséljem az ünneplőruhámat is!
– De mit gondolnak majd pasiról, akit még csak egyszer láttak? – paráztam.
– Hogyhogy mit?!? – ripakodott rám az agyam. – Hát hogy milyen klassz, hogy rendben van a szexuális életetek! Hogy ebből lesz a boldog kapcsolat és a kis unokák! Mégis mi a francért ne örülnének?!? – És mennyire igaza van.

Előbb-utóbb odáig is eljutok, hogy szexről beszélgessek a szüleimmel… Az lesz még az igazi felszabadultság.

boldogkaracsonyt.jpg

Fotó: Ram Freeman

A fotó nem továbbfelhasználható. Minden jog fenntartva.