Ezért jó a kemény baszás (igen, baszás!)

Imádom, amikor Ádám keményen basz meg. (Erre nem tudok más szót használni, mint hogy megbasz.) Valami egészen más tudatállapotba kerülök, ahogy ütemesen hozzám veri magát. Nem is annyira a puncimban érzem a gyönyört, mint inkább végig a gerincemen.

Nem szoktam benne elélvezni és ahogy mondtam, nem is a puncim az, ami igazán belebizsereg. Megfürdök a nyers férfierőben, gyönyörködöm a vadságában és valami végigfut a gerincemen.

Azt hiszem, az egésznek a kulcsa a farokcsont ritmusos ütögetése. Nem fogok nektek csakrákról beszélni, de valami nagyon lehet abban, hogy a farokcsont egy szexközpont.

man-1508670_640.jpg Fotó: Tabeajaichhalt  @ Pixabay

Ha kérdezed, mi az, ami hozzájárult a szexualitásom gyógyulásához, Huszti Sanyi élőzenés jam transzlégzése volt az egyik. Semmi misztikusra nem kell gondolni, egyszerűen csak rengeteget lélegeztünk nagyon gyorsan és erősen (azaz egy kicsit túltoltuk az oxigént) és ettől valami más tudatállapotba kerültünk. Kicsit kiengedtük, ami belül volt, szabadjára engedtük az ösztöneinket – velem legalább is valami ilyesmi történt.

Hogy miért mondom el mindezt? Azért, mert egészen sok szex volt az én megélésemben. Valamiért elkezdtem ütemesen a földhöz verni a fenekem erre a csodálatos (szerintem nagyon is szexuális) zenére, amitől teljesen felébredt a szexualitásom. Szerintem egészen konkrétan sikerült ott régi szexuális blokkokat áttörnöm, és már komolyan azon járt az eszem, hogy elkezdek maszturbálni ott, a közel 100 résztvevő között. (Hozzáteszem, szerintem simán megtehettem volna, de sajnos bekapcsolt a „mit gondolnak majd a többiek” lemez. Pedig valószínűleg csak a zenészek és Sanyi lehettek volna azok, akiknek feltűnt volna.)

Igen, hiszem, hogy van valamilyen szexuális központ ott a farokcsontban. És ma, egy kiadós dugás után arra jutottunk, hogy lehet, többet kellene ezzel játszanom. Simán megtehetem: csak lefekszem egy szőnyegre és valami jó sámánzenére odacsapkodom magam a földhöz.