Kimondhatom, amire vágyok

Kezdenek saját kéréseim, kívánságaim felbukkanni az ágyban és kezdem merni kimondani őket.

Ez eddig egyáltalán nem így volt. Még csak magamnak sem mertem bevallani, mire vágyom épp aktuálisan:
– Á, úgysem tudom! – mondtam magamnak. – Hisz még csak az önkielégítés sem megy. Honnan tudnám, hogy tényleg milyen érintésre vágyom? Múltkor is azt hittem, hogy az hiányzik, hogy szívogassa a csiklómat, aztán amikor megtörtént, nem is élveztem. Úgysem tudom, mi kell nekem! Jobb, ha a pasi érez rá inkább a vágyaimra. Ő jobban ismer engem, mint én magamat.

Az első nagy lépés az volt, mikor megkértem pasit, hogy miközben nyalja a csiklómat, tegye oda az ujját a hüvelyem bejáratához. Tudom, hogy csinált valami ilyesmit expasi, ami incsi-fincsi gyönyörökhöz juttatott. Olykor fogalmam sem volt, mi történik velem, csak annyi jutott el az agyamig, hogy valahol nyomást érzek és ez csodálatos a nyalással párosítva. Mézédes.

Sosem mertem megkérdezni, mit csinál pontosan. Megszólalni sem mertem általában, de leginkább attól tartottam, ezzel elveszik a varázs, nem fog működni. Igen, tulajdonképpen attól is tartottam, hogy ha irányítom, s nem meglepetésként érnek a dolgok, akkor sem fog már működni. Mert akkor már olyan lesz, mintha nem is ő csinálná, hanem én. Márpedig, ha én érek magamhoz, abból sokszor még semmilyen kéj nem származik, csak ha a másik fél teszi ugyanazt.

Csakhogy új pasi mellett hiányozni kezdett ez az érintés. Nagyon. Úgyhogy muszáj volt egy kicsit átvenni az irányítást és jelezni, hogy bár fogalmam sincs, mit csinált expasi, de azért próbálja meg. Jelentem, rosszul tippeltem, nem a hüvelyszájam volt az. De akkor mi?

Szerencsére pár héttel később feltehetőleg rábukkantunk arra a pontra. Még nem lehetek benne teljesen bizonyos, hogy ez volt-e, amivel expasi olyan mesterien bánt, de az már tény, hogy a gátnál nagyon jól esik az érintés. Akár a pénisz helyez rá nyomást (análisan is), akár az ujj. Főleg, ha ki-be húzogatva ingerlik.

Az érdekes az, hogy ezt meg tudtam beszélni pasival. Szex után elemezgettük, mit élveztem annyira, nézegettük a tükörben a puncimat. Aztán legutóbb már behatolás közben is jól kitárgyaltuk ugyanezt. Sőt, ami már hosszú évek óta várt magára, a napokban végre ki mertem mondani: azt szeretném, kapd be a csiklómat és szívogasd.

Azt hiszem, ez a szex utáni beszélgetés az, ami igazán felbátorít. Például, amikor elmeséli, milyennek látta a puncimat, milyen érintésre hogyan reagált. Felszabadít, megtanítja, hogy ez is egy olyan testrészem, a normális részem, amiről nyugodtan lehet beszélni ugyanúgy, mint például a hajamról. És ugyanúgy megmondhatom, mi ízlett, minthogy a vacsorával kapcsolatban is megmondhatom, hogy csípősen szeretem-e. Hisz én is szeretem, ha útmutatót kapok tőle.

3086902037_922a8fcd8e_b.jpgFotó: Mysi @ FlickR