kommentelés bekapcsolva ébredo szexualitás blog

Kommentelés bekapcsolva!

Ha feliratkoztál a YouTube csatornámra, talán már értesültél róla, hogy a kommentelés újra engedélyezett a videóim alatt. A videós bejelentésemet itt találod:

Kommentelés bekapcsolva ébredő szexualitás blog youtube

Egyelőre még tesztüzemben van a dolog, meglátjuk, hogy alakul. 🙂

Korábban azért tiltottam le hozzászólásokat, mert rengeteg volt a rosszindulatú troll, és az ilyen megnyilvánulások mellett sok színvonalas követőmnek a kedve is elmegy a kommenteléstől. 

Évek óta álmodoztam arról, hogy legyen egy csapat, aki vállalja azt, hogy ellenőriz minden kommentet, és csak azokat engedi ki, amik nem rosszindulatúak.

Ne érts félre, velem egyet nem érteni, engem nem kedvelni ér, de csak akkor szeretnék ilyen kommentekkel találkozni, ha azok építő kritikát tartalmaznak, ami által fejlődni is tudok.
A „Hogy nézel már ki?!?”, „Dugnálak” és ehhez hasonló beírásoktól Titeket is szeretnélek megkímélni – és persze magamat is. Mert borzasztó demotiváló ezeket olvasni nekem is!

Egy pár hete elindítottunk egy óvatos tesztüzemet két önkéntes adminnal, és egyelőre úgy fest, minden jól működik, úgyhogy most már neked is merek szólni, hogy lehet kommentelni a videók alatt!

Minden bejegyzés előszűrésen megy át, ezért nem fognak megjelenni egyből. 
Önkéntesek dolgoznak majd rajta, azaz előfordulhat, hogy eltelik pár óra, míg ki tudja valaki engedni a hozzászólást. (Ez lehet akár pár nap is, ha épp mindenki elfoglalt).
Bízom benne, hogy idővel majd bővülni tud a csapat is.

📢 Ha tehát szeretnél hozzászólni az újabb videókhoz, megteheted (a régieknél fokozatosan kapcsoljuk majd be a lehetőséget).

✉️ Ha pedig privát üzenetben írnál inkább, ide várom a leveleiteket.


Szeretnél egy jó helyet, ahol tabuk nélkül lehet beszélgetni a szexről, és még személyes kérdéseidre is választ kaphatsz?
Akkor várlak szeretettel a belső körben!

Támogatói közösség Ébredő Szexualitás Blog Patreon