Kötözésre vágyom

Imádom a kötözős játékokat! Ádám azt mondja, ez művészet. Teljes átéléssel csomózza rám a tárgyat, ami épp megihleti: szalagot, kötelet, nyakkendőt, vagy épp az övét.

Nem BDSM ez még szerintem és nem is szado-mazo, bár nem is igazán vagyok képben ezekkel a kifejezésekkel. Egyszerűen csak varázslat. Már ahogy jelentőségteljesen kezébe veszi azt a nyakkendőt, ujjongani kezdek és beindulok.

Persze ehhez szükség van Ádám kiállására, határozottságára és fantáziájára is. Elképesztő szexi tud lenni az eltökéltség az arcán. Látszik rajta, „tudja, mit akar”. Mindemellé pedig azt sugallja, ért is ahhoz, amit tesz, így nincs mitől félnem. Bízhatok benne, ura a helyzetnek.

Igazi ünnepnap, mikor ilyen játékot kezdeményez. Csak akkor történik, mikor van időnk és kipihent. Kell egyfajta relaxált állapot ahhoz, hogy kreatívvá váljon, mert nem csak egyszerűen összeköti a csuklóm, vagy az ágyrácshoz láncol (ami nincs is), hanem egészen művészi költeményeket alkot a tesetmből. A legemlékezetesebb az volt, mikor a combomra kötözte a kezem: mintha odaszögezték volna lakkozott ujjaimat a puncimhoz.

Már alig várom, hogy kipróbáljuk új szerzeményemet:

open_secret_moodshotf00a0fb1e09e7f3ad49f7251db6a27fc.jpg

A kép forrása: LELO

A képen látható szettet ide kattintva megrendelheted, és ha sietsz, talán még előttem ki is próbálhatod.
(Ha innen vásárolsz, azzal blogomat is támogathatod. A támogatás neked semmibe sem kerül.)
Ha csak a szemmaszkra vágysz, ide kattints.
Egy másik, talán még izgalmasabb szett ide kattintva érhető el.
A képen látható bilincset is megkaphatod.