Már azt hittem, hogy megtanlutam szexelni

Már azt hittem, hogy minden rendben velem, mikor Jay-el olyan istenieket szeretkeztünk. Semmi sem kavargott a fejemben, nem paráztam attól, hogy majd nem fogom élvezni, ahogy belém hatol, vagy hogy elmegy majd a kedvem az egésztől. Egyszerűen nem izgattam magam, csak élveztem az együttlétet.

Azt hittem, ezzel kifújt a blog, minden problémám megoldódott.

Aztán hazajöttem.

Minden összezavarodott. Illetve én, mert a srácok semmiben sem változtak, csak én léptem vissza rémülten három lépést. Talán megszédített a magasság, ahova jutottam. Hirtelen lenéztem a szikláról, s rájöttem: én nem is tudok hegyet mászni. Pedig tudok, nyilvánvalóan tudok, hisz ott állok a sziklán.

Ahelyett hogy sajnálom és/vagy hibáztatom magam, ünnepelhetnék is: megcsináltam! Egyszer már fent voltam egy igazán magas csúcson!

Itt az ideje, hogy elhiggyem: képes vagyok rá. Ha már volt, hogy sikerült, akkor ezután is menni fog.
– Lilikém, nézz szépen magadba, s meríts onnan. Mi az, ami ott működött? Miben volt más az a szituáció, amikor olyan szépen át tudtad adni magad a gyönyörnek? – kérdezem magamtól.
– Nagyon sok minden volt más. Nem kaptam elég érintést, folyamatosan vágytam rá. Meleg volt az idő. És nem volt stressz, teljesen nyugodt voltam.
– Szuper! Na és mit tudnál most megtenni, hogy hasonló állapotba kerülj? – coacholom saját magam.
– Nem kéne előre rettegnem attól, hogy szex lesz. Ránézek a szerelmemre és már összerezzenek, mint akit bántanak. Pedig nem bántott, csak én magam. Méghozzá már előre büntetem magam…

A kép forrása itt.