Megtanultam flörtölni és jó nőnek lenni

Imádom, hogy megtanultam flörtölni!

Törökországban kezdődött 3 éve, ahol rádöbbentem, hogy minden pasi gyönyörű abban az országban. Csak kapkodtam a fejem, bámultam a pasikat, ők pedig ezt nagyon is kiszúrták és kacéran visszamosolyogtak. Ez pedig elkezdett nagyon tetszeni nekem. Imádtam azt a vibrálást, amit az egész ország adott nekem: élveztük, hogy tetszünk egymásnak.

Elgondolkodtatott, vajon miért van az, hogy itthon ez nem történik meg velem. Nem azért, mert itthon nem számítok egzotikus szépségnek, vagy mert nem elég jók a pasik. Nem. Arra jöttem rá, hogy valamiért máshogy viselkedek. A miértet azóta sem találtam meg, de kitaláltam magamnak egy játékot: minden nap legalább egyvalakinek a szemébe nézek az utcán és állom a tekintetét. Tökmindegy, kicsoda ő: férfi, vagy nő, idős, vagy fiatal, tetszik-e vagy sem. Nincs tétje, csak egy játék, amiben megtanulok végre nyitott lenni.

És működött!

Vicces mód onnan kezdett el igazán működni, amikor regisztráltam egy online randioldalra és azt kezdtem el vizualizálni, hogy a férfiak két lábon járó profilok. Azt találgattam, hogy vajon ők is regisztráltak-e és szabadok-e. És egyszerre csak azon kaptam magam, hogy a tömött utcán a legtöbb szembejövővel egymás szemébe nézünk. Én ragyogok, mosolygok, s tapadnak rám a tekintetek.

Vajon eddig is mindenki megnézett, csak én nem néztem fel az aszfaltról? Vagy eddig nem ilyen volt a kisugárzásom, s most ez vonzza a tekinteteket? Hogy lehet az, hogy mások tudják állni a tekintetemet én pedig ezt eddig nem tudtam megtenni? Ez valami fogyatékosság? Vagy mágnessé váltam, akiről nem tudják levenni a tekintetüket?

Hirtelen elkezdtem jó nő lenni. Hirtelen elkezdtem én is érezni, hogy jó nő vagyok.

Ez ma újra kicsúcsosodott abban, hogy lazán és tudatosan, mosolyogva, mélyen a szemébe nézve tudtam beszélgetni azzal a pasival, aki tetszett. Végig engem nézett és ezt rettentően élveztem. Nem jöttem zavarba. (!)

És közben nem csak ő volt ilyen. Egyre inkább azt éreztem, az egész társaság, mindenki engem néz, főként onnantól, hogy másik pasi megérkezett és elkezdtem még jobban ragyogni. Szemben volt egy asztal két leszbikus párral és még a nekem háttal ülő csaj is engem nézett (aki egyébként nekem is tetszik)! (Ebben a mellettem ülők is megerősítettek.) Egyszerűen ragyogtam, ami vonzotta a tekinteteket, amitől még jobban ragyogtam. Fürdőztem a tekintetekben és ez csodálatos érzés.

5110882345_3313599ef5_z.jpg

Fotó: Tjook (@xtjook) @ FlickR