Mi a helyzet a görbe péniszekkel?

Bevallom, megijedtem, amikor életemben először megláttam egy görbe péniszt. Meredezett felém, azaz, nem felém, mert egy kicsit mellém mutatott a hegye, mintha kancsal lenne.

„Mi ilyenkor a teendő?” – rémültem meg. Nem tetszett. Meg sajnáltam is, amiért biztos zavarja, hogy nem szép merőlegesen áll a testére. Féltettem, hogy szégyenkezik miatta.

Talán kétszer láttam ilyet életemben. Furcsa mód úgy emlékszem, gyakorlatilag az első alkalommal volt csak ilyen a farkuk. Amikor másodszor bújtunk ágyba, már egyenesen állt.

Tomi farka viszont később is ferde maradt… Sőt, igazából nagyon szerettem, ahogy görbült, merthogy így pont eltalált egy édes pontot a hüvelyem bal oldalán.

pexels-photo-176384.jpeg Foto: Miro Alt @ Pexels

Ez a cikk azt mondja, hogy teljesen normális a ferde farok. (Még Enrique Iglesiasnak is az van!) Naná, hogy normális, hisz semmink sem szimmetrikus! Az arcunk sem. Sőt, úgy fest, az én puncim sem szimmetrikus, hisz (egyelőre) a bal oldala érzékenyebb. Talán azért, mert Tomi azt járatta be. Az őt követő férfiaknál mindig drukkoltam, hogy ugyanolyan ferdén hatoljanak belém, mert elmagyarázni képtelen voltam, pontosan hol van az a pont. (Vagy próbáltam úgy tekerni a csípőm.)

A pénisz alakja is egy olyan dolog, amiről nem nagyon merünk beszélni. Az egyenes a divat, ezért a filmekben csak olyat mutatnak, pedig pont annyira lehetne rajongani egy szépen görbülő szerszámért, mint egy szögegyenesért. „Milyen szép szabálytalan!” „Milyen szép az íve!” „Milyen különleges a formája!” – mondhatnánk. De nem hiszem, hogy sokan mondanak ilyet. 

Pedig Intimitás Gourmet is megmondta a videónkban: a péniszt csodálni kell, rajongani érte, dicsérni, becézni. És persze a puncit is. Elvégre gyönyört adó, életet teremtő, csodás szervekről beszélünk, bármilyen is az alakja.

 

Hozzáteszem, a fenti cikk azt is írja, ha annyira görbe, hogy már fájdalmat okoz, érdemes urológushoz fordulni, mert lehet, valami probléma van vele.

Erekciókor egyetlen férfi pénisze sem teljesen egyenes, vagyis eleve rendelkezik természetes görbülettel. Görbülhet kissé felfelé, lefelé, jobbra vagy balra. Minden férfinél más és más lehet, és rendszerint nincs hatással az illető nemi életére, hangulatára vagy önbecsülésére. A Peyronie kórnál azonban a görbület olyan mértékű, hogy a nemi közösülés bonyolult és fájdalmas is lehet. – Forrás

De nem kell egyből pánikba esni, mert ezen az oldalon egyből van is egy teszt, amiből kiderül, érdemes-e orvoshoz szaladni.


Érdekel, mekkora a péniszed a többiekhez képest? Derítsd ki! Nézd meg a kutatásom eredményeit!

Péniszméretek kutatás