Mitől szexi a nő? – hogy lesz kívül és belül is szexi?

Szerinted mitől szexi a nő?

Te például szexinek érzed magad?

Nekem hosszú út vezetett odáig, hogy vonzónak érezzem magam. Érdekes, hogy nem a külsőmön kellett változtatnom, hanem az önmagamról alkotott képen, véleményen. Szürke kisegérnek hittem magam, és ennek megfelelően gondosan leszegtem a tekintetem, nehogy észre vegyem, ha valaki megcsodált.

Ez volt az egyes számú lecke: emeljem fel a tekintetem és nézzek a férfiak arcára. Meglepett, amit tapasztaltam, mikor elkezdtem ezzel kísérletezni. Kiderült, nagyon is sokan néznek meg az utcán!

Nem kellett ruhatárat cserélnem, vagy fogynom. Elég volt kihúzni magam és nyitni, befogadni a visszajelzéseiket.
Elkezdtem én is megnézni a férfiakat, megcsodálni azt, akinek valamije szép, vagy vonzó. Persze, hogy észrevették, én pedig kényszerítettem magam, hogy álljam a tekintetük. Jó volt látni, érezni, hogy erősödik az ő önbizalmuk is.

szexive_valas.jpg Fotó Pexels

Elkezdtem szépnek látni magam, elhinni, hogy tetszem. De a szépség még nem egyenlő azzal, hogy szexinek is tartsam magam.

Akkor mitől szexi a nő?

Nem tudom pontosan. Talán én attól érzem magam szexinek, ha tudom, hogy jó velem az ágyban, de még inkább, ha már szeretni tudom a szexet.
Hogy is tarthatnám magam szexinek akkor, ha a szexről nehézségek jutnak eszembe, nem pedig a kéj?

Szorgalmasan tanulom a „rossz kislányságot”.
Barbara Keesling tanácsai alapján elkezdtem szelektálni és szexibbre cserélni a ruhatáram. Eddig is igyekeztem csak olyanokat hordani még otthon is, amiben szépnek látom magam, de most elkezdtem a cuki ruháimat szexire cserélni. Jön a kivágás, a csipke, a piros szín. És egyértelműen le akarom cserélni a fehérneműimet.

A tornázásra is hamarosan ráállok.
Mert hát könnyebb úgy szexinek érezni magam, ha bizsereg közben a puncim. Ebben segít egy jó kis hancúr, vagy egy kis maszturbálás, de ha ezek épp nem elérhetők, akár az is, hogy kicsit tornáztatom a PC izmaim, vagy felhelyezem a gésa golyóim.

Gésa golyó használat Női Boldogság YouTube

És már alig várom a nyarat, amikor a kis rucikák alá nem húzok bugyit


Ha beszereznél pár izgalmas fehérneműt a mindennapokra is, vagy kipróbálnád a gésa golyókat, nézz szét bátran a Női Boldogság webshop kínálatában! Használd a polilili kuponkódot, hogy kedvezménnyel vásárolhass!