Nem tudatos orgazmusok

Valószínűleg már évekkel ezelőtt is számtalan orgazmusom volt, csak valahogy nem tudatosultak. Nem jutott el az információ a puncimtól az agyamig. Felépítettem egy nagy falat a két szerv közé, méghozzá abból a hiedelmemből, hogy a szexet nem szabad élvezni, a szex nem jó.

Igazából a zuhanyzós játékunk során is azt gyanítom, volt három orgazmusom. Bár nem éreztem semmilyen csúcshatást, de volt egy pont, ami után ellazulás következett, s már sokkal kevésbé bírtam elviselni az ingerlést. Egy másik alkalommal pedig mintha áramütés ért volna a mellkasomban. Odáig végig nagyon jó volt (bár néha kicsit erős, s emiatt talán fájdalmas), de semmilyen kiemelkedőt nem tapasztaltam a „csúcson”. Inkább fennsík volt, mint csúcs.

Ákos segített sokat az orgazmusaim tudatosításában. Ő vágja, mikor élveztem el, s mikor nem. Közvetít, elmeséli, mikor ejakuláltam, s mikor voltak összehúzódások a hüvelyzáró izmaimban. Látja, érzi nyalás közben, s most már én is. Hónapok kellettek ehhez. Most már én is érzem, ha közeledik az orgazmus, s ráfolyok az arcára. Ráolvadok. Billentem a csípőm, amit ő követ, s összeolvadunk. De még csak vele megy. Még csak vele vagyok a tudatosság ilyen fokán.

Igen, vele már nagyon jól megy. Vele már meg tudom engedni magamnak az élvezetet és vele az orgazmust. Érdekes mód Dáviddal is egyre jobb, őrületes magasságokig jutottunk el együtt, csak az észlelt orgazmus várat még magára kicsit. De már csak kicsit…

pexels-photo-54204.jpeg

Fotó: Kristin Vogt @ Pexels