Önkielégítés a munkahelyen?

Velem egyetlen egyszer fordult elő. Kenyában egy barátom irodájában dolgoztam. Csupa fekete férfi dolgozott az emeleten, akiknek ráadásul a fele rám volt állva. Ez mondjuk nem meglepő, hisz a fehér nők elég vonzóak voltak számukra.

Tudtam, hogy bármikor benyithat valaki a barátomat keresve. Nem volt zárva az ajtó, ráadásul pont a bejárattal szemben ültem. De nem érdekelt. Addigra annyira rá voltam már állva Jeffre, hogy a bugyimba vándorolt a kezem.

Nem mondom, hogy ne tudtam volna megállni. Gyakorlatilag soha életemben nem fordult még elő velem, hogy gyötört volna a vágy, hogy annyira kívántam volna a szexet, hogy az már kínzóvá váljon. Elég jól megvagyok szex nélkül, sőt, talán még jobban is szeretem, ha nincs szex, „mert azzal csak a baj van”. Így aztán, ha valakit megkívánok, annyira megörülök neki, hogy végre vágyat érzek, hogy egyből igyekszem kihasználni.

Önkielégítés a munkahelyen? Blog bejegyzés Ébredő Szexualitás
Fotó: Allef Vinicius, Unsplash

Mindennél jobban szeretném megtanulni úgy élvezni a szexet, mint mások. És amikor erre úgy fest, lehetőség kínálkozik, egyből lecsapok rá. Persze ebben túl sok az akarás, és kevés a gátlásmentes ösztönlét. Főleg, hogy nem a testem kívánja a szexet, hanem az agyam szeretné, hogy olyanná váljak, mint a többiek. Hogy végre én is „normális” legyek. Tudom, hogy ez így nem oké, de egyelőre itt tartok.

De visszatérve a kenyai esethez: nagyon élveztem. Azt is, hogy fel vagyok izgulva, azt is, ahogy magamhoz érek, és a tudatot, hogy én épp „rosszalkodom”.

Tudom, hogy ez sokakkal megesett már, hogy a munkahelyén magához nyúlt. Van, akiről tudom, hogy rendszeresen megteszi. Talán az említett kenyai barátom is megteszi időnként. Baj? Szerintem nem, ha ezzel senkit nem zavarunk, ha senki sem látja, csak diszkréten, titokban megtesszük. Jobb így levezetni a feszültséget, mint egy cigivel…

A többiről pedig ebben a videóban mesélek:

Legutóbbi blogbejegyzések:

Hogyan érhető el a G-pont? blog bejegyzés

Hogyan érhető el a G-pont?

Csoda érzés a G-ponti orgazmus. Nem mondom, hogy felsőbbrendű a többinél, de mennyei. Sajnos csak párszor volt benne részem, így aztán nagyon szeretném megtanulni, hogyan lehet

Olvass tovább »

Hírlevél feliratkozás:

Ébredő Szexualitás Blog írónője:

Polilili

Polilili

31 éves koromig nem tudtam igazán élvezni a szexet. Egy feladatnak gondoltam, amit minden rendes párkapcsolatban csinálnak. Amire szüksége van a pasinak. Aztán elindultam egy felszabadító felfedezőúton, amit most szeretnék megosztani Veled is - hátha segít a Te felszabadulásodban is. Nagy utat tettem meg, de remélem, még a java hátravan és határ a csillagos ég. A történetekben nem követek időrendiséget. Kalandozok jelen és múlt között. Bátran oszd meg a történeted velünk (velem és olvasótársaiddal) - inspiráljuk és szabadítsuk fel egymást!