Perverz lettem

Képzelj el egy harmincas csajt, aki világ életében igazi jó kislány volt. Mindig kész volt a házim, minden szabályt betartottam, gondosan kerültem azokat a szituációkat, ahol leszúrhatnak: nem bírtam elviselni, ha csalódást okozok másoknak. Emellett gondosan igyekeztem megfelelni a társadalom általam vélt, bizonyos esetekben még csak ki sem mondott elvárásainak, alkalmazkodtam a jól megszokott keretekhez.

Mostanáig.

Most sem hiszem, hogy rossz kislány lennék, és nincs is semmi szégyellnivalóm, viszont rájöttem, hogy számos keret teljesen hülyeség. Képzelj el egy koordináta rendszert, ahol a teljesen szétszórt pontok átlagát meghúzzák. Attól még, hogy létezik egy átlag, arra pont egyik pont sem illeszkedik. Akkor miért mondjuk azt, hogy az átlag a helyes? Hisz az pont senkinek sem felel meg…

Persze ezzel most sarkítottam, de a lényeg, hogy elkezdtem bontogatni a kereteket, amikben eddig éltem. Mindeközben továbbra is gondosan ügyelek arra, hogy ne okozzak másoknak fájdalmat, de szem előtt tartom azt is, hogy mindenki maga felelős a boldogságáért. Nem tudok mást boldogtalanná, sem boldoggá tenni – arra csak ő képes. És fordítva: az én boldogságomról is csak én tehetek.

A kereteken kívül, a komfortzónán túl pedig csodálatos dolgokra leltem: például a csoportszexre. Abnormális, hogy ezt fantasztikusnak találom? A többség valószínűleg azt mondaná, az. Szerintem pedig nincs igaza a tömegnek, hogy ezt rossznak / félelmetesnek találja. (Megfelelő érzelmi intelligenciával rendelkező és hasonló beállítottságú partnerek esetén.) Minél több kéz, több testrész, annál jobb! Tegye fel a kezét, aki nem kívánta még, hogy bárcsak több keze lenne a csajának / pasijának, hogy még ezt, vagy azt is csinálni tudja!

Így hát „peverz” lettem.

A perverzió az emberi viselkedés azon formáira vonatkozó kifejezés, amelyek eltérnek a hagyományostól és normálisnak tekintettől. Eredeti definíciója szerint „elhajlás az eredeti jelentéstől vagy tantól”, szó szerint elfordulás a normáktól. A perverz szót többnyire pejoratív értelemben használjuk az ilyen viselkedést követő személyekre. A perverzió különbözik a deviáns viselkedéstől, ami a társadalmi szabályok szándékos felrúgását jelenti (bár a kettő vonatkozhat egyazon fajta viselkedésre).  / Wikipedia /

No, hát én köszönöm, nem kérek a normálisból, büszkén leszek jókislányból perverz.

child-510443_1920.jpg

Fotó: Gilmanshin @ Pixabay