Punci masszázs – te adtál már?

Épp egy lingam masszázs könyvet olvasok (ami a férfi nemi szerv masszázsát tanítja – párja a yoni, vagyis punci masszázs), amiben sokszor megemlítik, hogy ezt ugyanúgy adhatja egy férfi saját magának is, ezáltal javíthatja a testéhez való kapcsolatot.
Ebből a szeretetteli, lelassult, csupa-gyönyör kapcsolódásból sokat is lehet tanulni.

Képzeld el, ahogy fejlődik az érzékelésed, az állóképességed, a különböző minőségű érintésekre való nyitottságod! (Aki járt már intim masszőrnél, tudja, miről beszélek.) Még jobbá válhatnak általa a maszturbálások és a szeretkezések is.

Márpedig akkor miért ne lenne ez másképp a hölgyeknél is?

Meséltem már korábban arról, hogy ellátogattam Cserép Imi yoni masszázs (azaz punci masszázs) tanfolyamára. Annak ellenére, hogy azóta sem gyakoroltam ezt női partneren, boldog vagyok, hogy részt vettem rajta, mert

a yoni masszázs által rengeteget tanultam a saját testem működéséről.

A legnagyobb aha-élményt talán az adta, hogy nem kell a puncihoz olyan hirtelen közelíteni. Azért írom, hogy „nem kell” (és nem azt, hogy nem érdemes), mert én addig azt hittem: az a normális szex, hogy mikor a pasi beletolja az ujjait (vagy farkát) a nagyajkaim közé, azt nekem egyből élveznem kéne. Ehelyett én összerezzentem.
Azt hittem, valami baj van velem, amiért nem gyönyörként élem ezt meg.

Imitől tudom: az, hogy én összerezzentem az ilyen hirtelen, túl korai érintésektől, az teljesen normális reakció volt. A puncihoz fokozatosan érdemes közelíteni. A kisajkak, a csikló nagyon érzékenyek, ami mézédes érzeteket adhat, de csak akkor, ha a punci elő van készítve az érintésre.

Hogyan lehet kinyitni a puncit?

Megkértem Cserép Imit, hogy nektek is adjon útmutatást ahhoz, hogyan is lehet még jobban szeretni, kényeztetni a yonit (ami a női nemi szerv szanszkrit megfelelője).
Mivel óriási élmény volt számomra a tanfolyama, szeretném veletek is megosztani ennek egy részét.

Imi elfogadta a felkérésemet egy bevezető előadásra arról, hogyan adhattok otthon intim masszázst női partnereteknek.

Előadását online élőben és felvételről is megtekinthetitek. Az élő adás alatt chaten kérdezni is tudtok, amihez ha szeretnétek, álnevet is használhattok.

Yoni masszázs otthon előadás