Puncinyalás tippek - hogy mindketten élvezzétek! Ébredő Szexualitás Blog

Puncinyalás tippek – hogy mindenki élvezze!

Mik a legfontosabb puncinyalás tippek? Mitől lesz igazán jó a nyalás? Hogyan tudom úgy csinálni, hogy azt a partnerem valóban élvezze?
Sokakban felmerül ez a kérdés, melynek egy egész online oktatóanyagot szenteltünk.

Mielőtt belevágnál a puncinyalás tudományának mélyebb elsajátításába, és nekiveselkednél áttanulmányozni a teljes kurzus anyagát, álljon itt néhány gyakorlati tipp egy anonim vendégszerzőtől.

Az írás egy korábbi cikk folytatása, egy olvasóm küldte be, akinek bölcs szavaiért nagyon hálás vagyok! Az előző részben a nyalás tévhitek témájáról olvashattál, aminek hatására videót is készítettem.

„Csodálatos dolog csak úgy benne lenni az orális szex nyújtotta gyönyörökben.
De ez a gyakorlatban nem olyan egyszerű, és bármelyik irányban könnyű csalódást kelteni és érezni.

1. Ne a csiklónál kezdd! – első és az egyik legfontosabb a puncinyalás tippek közül

Nagyon fontos nem erőteljesen nekirontani.
Finom érintések a combbelsőn, csókok, azután a külső ajkak, belsők, a hüvely nyílásnál elidőzni, szinte behatolni a nyelvvel és az ajkunkkal. Egy-egy finom nedvesítő csók már “mehet” a csiklóra, de csak szinte leheletszerűen. Érdemes elidőzni a vizelet nyílásnál.

2. Észre kell venni, hogy mikor térhetünk rá a csiklóra és milyen erővel, mozdulatokkal.

Nálunk az ujjak nem nagyon jönnek szóba, [a párom] nem szereti a mély ujjazást, de tapasztaltam, hogy más például igen.
A csiklót kezdetben csak finoman szabad nyalogatni, a nyelv hátával nyomogatni. A gyors tekerés tönkreteheti az izgalmi szintet.

Végül is, ha egy férfi ismeri saját testét, azt, hogy hogyan is épül fel az izgalma, adaptálhatja a női “oldalra”. Ismét megjegyzem, hogy semmiképpen sem a gyors élvezés a cél!

3. A női aktivitás lenyűgözi a férfit.

Nem kell ettől sem félni. Kevés csodálatosabb érzés lehet egy férfi számára, mint az, amikor a nő, feltárva legféltettebb [test]részét lassan a férfi arcára ereszkedik.

Sok előnye is van az arcra guggolásnak, archoz térdelésnek:

  • A nő szabadon mozog, saját ritmusában és a megfelelő helyen, mélységben, s a többi nyalatja, élvezteti magát.
  • Létre jöhet a szemkontaktus.
  • A férfi számára kényelmesebb, mert valljuk be, a hason fekvés közben felszegett fejjel nyalni fárasztó egy idő után, és ez szintén kizökkentő, “mikor lesz már vége”, “mikor megy már végre el” kérdéseket ébreszt. Na és ezt a nő is megérzi, így oda lehet az egész.
  • Így alkalma van a férfinek, hogy ha kívánja, a kezével magát is élveztetheti, akár együtt mehet el a párjával.

Viszont a 69-est nem szeretjük.
Ma már tudjuk, hogy fontos a másikra figyelni, de legalább annyira fontos a saját izgalmunkat megélni, és ez az adok-kapok egyidejű egyszerűen nem működött [nálunk].

Van még egy külön fejezete a nyalásnak: az ondó visszanyalása az együttlét lezárásának nálunk fontos eleme, bár nem mindig élünk vele a punci túlérzékenysége miatt.
De ez a visszanyalás, “takarítás” sem ördögtől való, mert nagyon mély kötödést mutat a pár [tagjai] között, és, ahogy a nőtől elvárjuk, a férfi sem különbözhet a saját testének és nedveinek a szeretetében és tiszteletében.

Esetemben csak a saját „termékről” lehet szó.
Mindig is gyönyörűséggel néztem elélvezés után a hüvelyből kicsordogáló ondót, pontosabban ahogy kettőnk összekeveredett nedvei megjelennek a nyílás kapujában. A vizuális élmény egy idő után kóstolással bővült íz élménnyé. Innen már egyenes út vezetett ahhoz, hogy a dugást annak remegő lezárásaként egy nyalással ünnepeltük, illetve ünnepeljük meg, a kicsordogáló ondó így nem veszik kárba, csak „pocsékba” J.  ”

(Anonim szerző)

Nem szeret nyalni? - puncinyalás tippek Ébredő Szexualitás Blog YouTube

Ha további puncinyalás tippek is érdekelnek,
akkor a Nyelvlecke online kurzusom neked szól!

Nyelvlecke - felejthetetlen punci nyalás útmutató