Szexelős tükör

Amikor az új pasi először belépett a lakásomba, egyből letolta a nadrágját, hisz alsógatyában kényelmesebb. Bár tudtam, hogy lakótársam nincs itthon, mégis elkezdtem feszengeni attól, ahogy szabadon, gátlások nélkül közlekedik ebben a nagyon gátlásos lakásban. De nem szóltam rá. Egyrészt nem is mertem és nem is akartam: örültem, hogy szabadságot hoz a térbe. Tudtam, hogy ezzel hatással lesz rám, s talán ezáltal közvetve a lakótársakra is.

Belépett a nappaliba, s megpillantotta a nagy tükröt. Felragyogott:
– Fú, szexelős tükör!

Ez több, mint egy hónapja történt. Valószínűleg ismer eléggé ahhoz, hogy érezze, mikor jön majd el az ideje annak, hogy tényleg megdugjon a tükör előtt. Néhányszor elpróbálta azóta: odaállított, elkapta a hajam, előre döntött, s úgy, ruhában elkezdte imitálni, ahogy hátulról dönget.

Először frászt kaptam. Elborzadtam. Nem attól, mert ezt rossznak, vagy gusztustalannak gondoltam, hanem mert egyszerűen nem éreztem magam képesnek erre. Kicsinek, bénának, aszexuálisnak éreztem magam. Ami azóta egyre jobban épül le. Bomlanak le körülöttem a falak.

Ma egyedül voltam a szobában (a lakásban nem!), s nyitott ajtó mellett beálltam a tükör elé, megkapaszkodtam a szekrényben, előredöntöttem a felsőtestem, s elképzeltem, ahogy ott áll mögöttem, s nekikészül. Próbálgattam, hogy hogy látom jól, mi történik, hogyan hatol belém. És közben felizgultam.

Én. Felizgultam. A. Szex. Gondolatától.

Piros pont.

4301269199_e852fd93ae_z.jpg

Fotó: Melissa @ FlickR

Vágytok még egymásra? Ha az egyikőtök nehezen kívánja a szexet, a Vágyébresztő online kurzusom segíthet!

szex a tükörben