Pont időben vagy – szexi ajándék karácsonyra

Biztosan neked is van olyan szeretted, akit a lehető legjobban szeretnél megörvendeztetni egy neki való ajándékkal. Vagy akár többel is;)

Ehhez segítségül az elmúlt időszakban több videót is készítettem férfiaknak és nőknek ideális karácsonyi meglepetésekről, azonban most egy rövid történetet is megosztanék szexi ajándék témában.


A szexi ajándék ereje

Emlékszel Ivettre (álnév), aki olvasói levelében mesélt nekem kalandjairól a ruhás szexet illetően? A “beszámolója” ott ért véget, hogy:

Már fel is vetettem a férjemnek, hogy mi lenne, ha beszereznénk valami szexi dresszt, ami sejtelmes vagy áttetsző, és akkor ő gyönyörködhetne a látványban, én meg időt kapok ezzel a ráhangolódásomhoz… Na de ez a jövő zenéje.

Nos, 2 hete meglepetten találtam az e-mail fiókomban a története folytatását -, amit az ő hozzájárulásával osztok meg most.
Lelkesen újságolta el, hogy a kedves férj az ő felvetését nagyon is komolyan vette, és a tettek mezejére lépett:

Nemrég volt a szülinapom, amire nagyon érdekes ajándékot kaptam.

A férjemnek van egy barátja, akitől műkorcsolyázók és tornászok kölcsönöznek versenydresszeket, ez az ő üzlete. Egy hatalmas repertoár, amiből szinte nincs is olyan karakter, aminek nem lehet beöltözni a film- és mesevilágból.

Na hát ez a drága ember azzal lepett meg, hogy születésnapomra

kivett egy estére egy nagyon szép szobát, és kikölcsönözte a legszexibb dresszeket abból az üzletből! És miért? Hát hogy én kedvemre próbálgathassam őket, ő meg had legyen az én öltöztetőm, és segít a ruhákat fel- és levenni, meg persze gyönyörködik a látványban

Hát most nem mesélném el az este további részét… de még szerencse, hogy a ruhatisztítással a megegyezés alapján nem kellett bajlódnunk…:)

És ajándékba pedig kaptam egy olyan darabot is a webshopodból, amit kinéztem már korábban, de még nem szántam rá magam, hogy megvegyem.

https://noiboldogsag.hu/termek/sister-white-s-m-szexi-orvos-ruha/

Repkedtem még napokig

és olyan jó, hogy ez az új ÉN megszületett, vagy nem is tudom hogyan írható ez le. Nagyon hálás vagyok neked, hogy megtaláltalak, meg hogy a munkásságod rám ilyen hatással van:)
Meg biztosan az is hozzátesz, amiket a Patreon oldalon mesélnek az interjúalanyaid, akik magánszemélyek. Sok aha élményem volt, amíg azokat hallgattam is. Fantasztikusak!

Sok puszit küldök, és kívánom, hogy tudd ezt a missziót folytatni, mert erre nagy szükség van. Akkor is, ha még a világ egy része ezt nem tudja 🙂
Köszönöm még egyszer!!!

U.i.: Most lesz karácsony előtt a férjem szülinapja is, és megtetszett a lingam masszázst ajándékba” ötleted... ezt is köszönöm! 🙂

Mindig öröm nekem ilyen leveleket kapni!

Ezek a pozitív visszajelzések új lendületet adnak és érzem általuk: fontos a munkám!

Azért, hogy minél többeket inspirálhasson a sajátom és mások történetei, ezért is jött létre a Patreon közösségem.
Egyrészt a szakértői beszélgetések, önismereti gyakorlatok tanulságosak lehetnek bárkinek, akár elakadt a szexualitásában, akár csak kíváncsi, hogyan lehet még örömtelibbé tenni.
Másrészt pedig stabil anyagi bázis jöhet létre a küldetésem finanszírozásához a tagok hozzájárulásai által.

Ebben helyzetben mindenki nyer – a Patreon előfizetésedért bónusz tartalmakat kapsz!

Aki pedig (még) nem szeretne a közösség tagjává válni, azonban szeretné kifejezni forintban/euróban, hogy fontosnak tartja a küldetésem és a munkám, megteheti egyszeri vásárlás formájában:

A Patreon felületem tartalmai egyenként megrendelhetőek,
melyek árát kiválaszthatod anyagi lehetőségeidhez mérten.

Hogy milyen előadások és interjúk közül válogathatsz,
megmutatom a következő oldalon!

Támogatói közösség Ébredő Szexualitás Blog Patreon