Számít a méret? Tényleg ez a lényeg?

Kezdek átállni arra az álláspontra, hogy igenis számít a pénisz mérete.
Nem azt mondom ezzel, hogy ez az egyetlen lényeges dolog, vagy ez a legfontosabb, de hazugság lenne azt állítanom, hogy nem számít a méret. Hazudnék, ha azt mondanám: „Nem számít mekkora a farkad, Bébi”.
Miért?
Más élményt nyújt.

A kisebb farok komfortosabb. Nincs az a helyzet, amikor fájdalmas lenne a behatolás – merthogy még bőven akadnak olyan helyzetek, amikor a puncim csak nehezen adja be a derekát, nehezen nyílik meg a pasi előtt. Szorosan és szárazan összezár, míg én fel nem engedek, el nem lazulok, fel nem oldom a bennem levő blokkokat. A kisebb méret itt előnyösebb, s emiatt tudtam sokat fejlődni Laci mellett is. Nem tudott fájdalmat okozni. Bátran mondhattam neki bármikor:
– Igen, drága, bármikor megdughatsz. – Nyugodt szívvel súgtam ezt a fülébe, mert tudtam, tényleg nem lehet belőle sérülés: sem fizikai, sem lelki.

Vele más pozíciókat élvezek, mint a nagyobb szerszámú pasikkal.

Nála azt imádom, ha kutya-pózban dönget meg jó alaposan hátulról, illetve azokat a pozíciókat, amikor össze van zárva a lábam. Úgy tud kitölteni. Ha viszont kitárom a lábam, már alig érzem, hogy bennem van. Hát még lovagolva… Hiszem, hogy a punci-tudatosságom fejlődésével ez változni fog, ezt is meg tudom tanulni, de most még nem tartok ott. Alig érzek valamit, ha rajta ülök.

Nem számít a méret?

A kép forrása itt.

A nagy farok viszont könnyen okoz fájdalmat. Neki aztán sokat kell dolgozni a bemelegítésemen, hogy ne érezzem azt: szakad a puncim. A popsimba pedig egyelőre teljesen esélytelen, hogy bejusson fájdalom okozása nélkül. De amikor a csípőm alá tett egy párnát és a lábamat magasba emelve dugott meg, miközben előttem térdelt… Ó! Olyan jó mélyen bennem volt! S amikor elkezdtem kitapasztalni a rajta való lovaglást… Olyan jól kitöltött…

Újra visszakalandozott a fantáziám Lacihoz…
– Meg akarlak dugni még elalvás előtt. – kérlel. Én pedig titokban fáradtan sóhajtok, de engedem, mert szeretem őt.
– Jó, dugj meg, drága! – Bár egyáltalán nem volt kedvem hozzá, amikor belém hatol a komfortos farkával, felnyögök. Szép lassan, de egyből, gond nélkül magamba fogadom, miközben oldalt fekve a kispárnámat szorongatom, s elmosolyodok. Tényleg bármikor megdughat. És szeretem, hogy meg is teszi. Édes, mézédes, mikor bennem van a pénisze…

Számít a méret, mert máshogy kell fordulni hozzá. Máshogy jó vele.

Érdekel, mekkora a péniszed a többiekhez képest? Derítsd ki! Nézd meg a kutatásom eredményeit!

péniszméretek kutatás

A péniszméretekről…