Tilos a gyönyör?

Rájöttem, hogy működik bennem egy elhúzódó reflex. Amikor valami incsi-fincsi éri a csiklómat, vagy a hüvelyem valamelyik pontját, a testem automatikusan elhúzódik és nem nagyon tudok ellene tenni semmit, mert olyan erővel történik mindez, hogy azzal alig tudok szembeszállni.

Próbáltam! Amikor ezt felfedeztem, elkezdtem kísérletezni azzal, hogy miközben Ádám a nyelvével kényeztetett, én rátoljam a csiklómat a gyönyört adó mozdulatokra. Hihetetlen nehéz volt! Mintha valami emberfeletti erő tolta volna el a testem az ellenkező irányba!

Amikor finomat érzek, vagy elhúzódok, vagy úgy feszítem be az izmaimat, hogy attól ne lehessen jó. Hogy elmúljon a kéjérzet. Csak tudnám, hogyan szüntethetném meg ezt a késztetést! Hogyan állíthatnám meg azt az erőt, ami tiltja nekem a gyönyört?

Gyakorolni kezdtem. A terapeutám feladta házinak, hogy maszturbáljak. Én pedig azt a gyakorlatot választottam magamnak, hogy megtanulom nem a csiklóizgatóm mozgatni magamon, hanem a testemet rámozdítani a vibrátorra. Kényszerítettem magam arra, hogy a kéjes érzés felé toljam a testem.

onkielegites_utani_mosoly_womanizer.jpg Masztizás utáni mosoly – saját fotó

Mosolyogva fejeztem be az önfelfedezést (direkt nem önkielégítésnek hívjuk). Nem csak hogy élveztem, de úgy éreztem, ennek értelme is volt, most végre tényleg megtanultam valamit a testemről. Az eddigi alkalmak sok esetben inkább csak a félelemről szóltak: úgy nyúltam magamhoz, hogy közben „oda se néztem”. Mint mikor valami nagyon ijesztő helyzetbe kerülök, és gyorsan behunyom a szemem. Ez is annyira rémisztő volt, hogy nem is tudtam figyelni arra, mi történik, s mikor végeztem, szinte képtelen voltam felidézni, mi is zajlott le bennem.

womanizer_csikloizgato_maszturbator.jpg A csiklóizgatóm (saját fotó)

Ha kíváncsivá tettek ezek a játékszerek, nézz szét a kedvenc típusaim között a direkt nőknek szóló webáruházunkban:

 

Női Boldogság Szexshop