Hogyan lesz változatosság a szexben könnyedén? – Játékra fel!

Ha nincs változatosság a szexben, az vágygyilkos is lehet.
A rutin megölheti a szenvedélyt.

Nálam legalább is ez tutira igaz.
Ha sokszor ugyanaz történik az ágyban egymás után, és már lehet előre tudni, mi lesz a következő mozdulat, az elvárásokat szül bennem. Attól kezdve hajlamossá válok arra, hogy ne azt kövessem, amit a testem diktál, hanem arra kanyarítsam az események sorát, amit „szoktunk csinálni”. Egy ilyen klasszikus sorozat a cicisimi, majd nyalás és farokizgatás, és a női orgazmus utáni behatolás.

Persze van, akinek fontos a kiszámíthatóság, és ez biztonságot ad.

Sokfélék vagyunk.

Nálam extrém fontos, hogy legyen kreativitás, legyen változatosság a szexben.
Ennek megteremtésében segíthetnek azok a dobókockák (használd a polilili kuponkódot, hogy kedvezménnyel vásárolhass) vagy más szextársasjátékok, amiket ebben a videóban mutatok be:

A videón az alap játékszabályokat néhány extra ötlettel is kiegészítem, hogy még több lehessen a változatosság a szexben.

Te mit tennél még hozzá?

Azt is játszhatjátok, hogy reggel, munka előtt dobtok, hogy mit is fogtok végrehajtani este. Így van időtök hangolódni a közös programra, és vágyakozni egymás után.
Csalni ezekben a játékokban szerintem nagyon is ér: ha valamit nagyon szeretnél az opciók közül, simán odaforgathatod a dobókockát egy huncut mosollyal. 😉


Kíváncsi vagy, mivel dobhatnátok még fel a szexuális életeteket?


Akár elakadtál a szexben, akár csak továbbfejlesztenéd magad, Neked szólnak az online előadások a szexről!