A vibrátorom a barátom

Ma jót vitatkoztam egy férfival a szexuális játékszerekről egy konferencia kávészünetében. Mostanában egyre többször történik velem ilyesmi. Megkérdezik, mivel foglalkozom, miről szól a blog és már jönnek is a teljesen szürreális beszélgetések, amiknek amúgy nem kéne szokatlannak lenniük, hisz miért ne beszélgethetnénk úgy a csikóizgatómról, mint a napelemekről?

Ez a férfi valahol azt olvasta valami szexológustól, hogy a szexuális játékszerek károsak. Rontja az orgazmus-készséget, vagy ilyesmi, hát utána olvastam.

A helyzet az, hogy egy kutatásban* hölgyek két csoportját tanulmányozták: akik sosem használtak vibrátort és akik rendszeresen tették ezt. Utóbbiaknál azt tapasztalták, hogy gyakrabban volt orgazmusuk, erősebb szexuális vágyat éreztek, könnyebben felizgultak és jobban nedvesedtek (ami sokat segít ugye abban, hogy ne dörzsölődjön, és így ne sérüljünk a vagina). A kielégülés pedig vagy hasonló szintű volt, vagy még jobb.

Mondtam is ennek a férfinak, szerintem olyasvalaki (egy pasi) mondhatta ezt, aki fél, hogy konkurenciát jelent neki a vibrátor.

20170608_204031-2.jpg Én és a csiklóizgatóm – saját fotó

Kedves férfiak! A vibrátortól szerintem nem érdemes félni. Egy izgalmas, új színfoltot hozhat a hancúrozásba. Ha a játékszerét jobban élvezi a párod, mint téged, húzz bele! Fejlődj, tanulj új trükköket! Nem hiszem, hogy nehéz lesz lepipálni egy ilyen kütyüt.

Helyette viszont a magad oldalára is állíthatod! Egy barátnőm például imádja, ha jó hosszan ujjazzák. Olyan hosszan, hogy azt már túlzás kérni. Vettek hát egy vibrátort a párjával, aki lelkesen kényezteti asszonykáját ezzel is. Hangsúlyozom: IS! Minél hosszabb gyönyört tud adni egy pasi a párjának (eszközzel, vagy anélkül), annál jobban fog érte rajongani a párja. Vagy tévedek?

Szeretem a kísérletezést és a változatosságot, mert ezekből sok újat tanulhatok magamról és egyre jobban tudom élvezni a szexet. Pont, ahogy a kutatás is mondta. Az új partnerek és az új trükkök is tovább fejlesztik a képességem, hogy gyönyört éljek meg.

Egy csomó izgalmas cikket is megosztok a Facebook oldalamon.
Ha anonim szeretnél értesülni a bejegyzéseimről, kattints a „követés” gombra! 🙂 >>

* Hebernick D. et al. „Prevalence and Characteristics of Vibrator Use By Women in the U.S.: Results from a Nationally Representative Study,” Journal of Sexual Medicine (2009) 6:1857. – Bővebben itt, angolul.

Ha érdekelnek a kedvenc játékszereim, nézz szét a Női Boldogság webshopban. Használd a polilili kuponkódot, hogy kedvezménnyel vásárolhass!