Ébredő Szexualitás Partnerprogram

Üzletszabályzat

Tájékoztatjuk, hogy Ön, mint (leendő) Partner az ajánlói fiókja és az ebredoszexualitas.hu címen elérhető honlap használatával kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja jelen Üzletszabályzatot és ezek szerint jár el a Programok ajánlásakor.

Kérjük, amennyiben aktív ajánló Partnere kíván lenni a Webáruházunk által kínált lehetőségeknek, figyelmesen olvassa el a jelen Üzletszabályzatot és kizárólag abban az esetben ajánlja szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért és azokat kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Ptk. szerint távollevők között létrejött szerződésnek minősül.

Jelen szabályzat a Liliverzum Kft. (cím: 1077 Budapest, Jósika utca 11. fszt. 8.,Asz: 32067952-1-42) által működtetett affiliate rendszer („Partnerprogram”) Általános Szerződési Feltételek alapján csatlakozott, regisztrált és ez alapján együttműködő Affiliate Partnerek („Partner”) elszámolási és jutalék kifizetési rendjét szabályozza. Jelen szabályzatban használt fogalmak értelmezése megfelel az ÁSZF-ben foglaltaknak.

A kommunikációért a Liliverzum Kft. részéről a Partnerprogram mindenkori Kapcsolattartója felel, akihez kérdésekkel a marketing@ebredoszexualitas.hu-n lehet írásban fordulni. A szerződés nyelve: magyar.

Az adatbázist kezelő elérhetőségei:

SalesAutopilot Kft. (1016 Budapest, Zsolt utca 6/A. 5., cg: 01 09 286773)

A tárhelyszolgáltató elérhetőségei:

Rackforest Kft. (1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22, 3. em. 3008 a., asz: 14671858-2-43)

Fogalmak tisztázása

Adatbázis: A SalesAutopilot Kft. (1016 Budapest, Zsolt utca 6/A. 5., cg: 01 09 286773) által üzemeltetett marketing, CRM- és kifizetéskezelési rendszer.

Ajánlat: A Liliverzum Kft. által kínált bizonyos szolgáltatások csomagban való kínálása.

Kampány: Rövid időtartamú eltervezett cselekvés egy bizonyos ajánlat értékesítése érdekében.

Program: A kampány – általában ingyenes – eleme, amit a Partnereink ajánlhatnak. Lehet ez élő online, vagy előre felvett webinár, vagy más programlehetőség.

Kreatív: Azok az elemek (hirdetések, egyedi ajánlói linkek), melyeket a Partnerek elhelyeznek oldalaikon, vagy megosszák az általuk választott platformokon, amire kattintva az érdeklődők a Liliverzum Kft. oldalára jutnak, ahol az adott programra feliratkozhatnak. 

Jutalék: Az adott kreatívhoz tartozó fix, vagy a megrendelés összegének százalékos pénzbeli bónusza.

Partnerprogram működése

  1. A Partner (a jelentkezési űrlap továbbítása helyett) írásos úton ajánlhat más Partnereket a programba a marketing@ebredoszexualitas.hu címen.
  2. Jutalék elszámolásra a Liliverzum Kft. minden aktív Partnere jogosult.
  3. A Partner – mivel a Liliverzum Kft. partnerfelvételi preferenciáinak eleget tesz – kitölti a „Partnerprogram jelentkezés” űrlapot, ami alapján automatikusan aktív partnerré válik, amennyiben a következő két lépést is elvégzi.
  4. A Partner miután áttekintette az Üzletszabályzatot – az egyedi fiókjelszavának beállításával egyidejűleg – elfogadja azt.
  5. A Partnerprogram Kapcsolattartója minden ajánlható – általában ingyenes – Program előtti héten emailen küld azonnal használható szövegjavaslatokat és képeket az adott kreatív meghirdetéséhez a Partner egyedi ajánlói kódjával együtt.
  6. A Partner az emailben elküldött (vagy fiókjában elérhető) egyedi linkjét használva ajánlja a Liliverzum Kft. által aktuálisan meghatározott kampánynak megfelelő kreatívot (egyedi ajánlói linket); miközben jelen szabályzatnak is eleget tesz.
  7. A Partner egyedi linkjén keresztül az adatbázisba először feliratkozó email cím tényét a SalesAutopilot Kft. eltárolja, így a vásárlás bármikor is történjen, bármely ajánlathoz, a jutalék számolódik, mely a partneri fiókban követhető.
  8. Az adott ajánlat lejárta után a Kapcsolattartó visszajelzéskérő levelet küld, melyet minőségbiztosításra és a Partnerek támogatására használ fel. A visszajelzéskérő űrlapot az aktív Partner az adott kampányban való részvételének tényéről kitölti.
  9. A Partner által feliratkozottak vásárlásai után vásárlásonként fix jutalékban részesül, melyet az adott ajánlat dátumához képest 30 napon belül számla ellenében a Liliverzum Kft. kifizet a Partner által emailen megküldött adatok alapján.

Ajánlható szolgáltatások és tartalmak

A partnerfiók felületeden számos kreatív (egyedi ajánlói/affiliate link) lesz látható, melyek közül némelyek tartalmat, némelyek feliratkozást, vagy konkrét ajánlatot promotálnak. A Partner felelőssége ezeket megismerni, megérteni és a Szolgáltatást a valóságnak megfelelően, a Szolgáltatás weblapján mindenkor feltüntetett információkkal összhangban bemutatni. Ehhez Kapcsolattartónk minden program előtti héten azonnal használható anyagokat küld a Partnerek számára.

A Partner az ajánlás során köteles legalább olyan mértékben bemutatni a szolgáltatást az érdeklődők számára, hogy az reális képet kapjon a szolgáltatás elvárható teljesítményéről, lényeges tulajdonságairól és a döntéshez elegendő információ álljon a rendelkezésére. Ezen bemutatás során Partner felhasználhatja a Szolgáltatás weblapját, az ezen a weblapon bemutatott információkkal összhangban lévő, saját maga által készített videó, vagy képi bemutató anyagot, a Liliverzum Kft. által a rendelkezésére bocsátott Partneri Anyagokat, valamint saját Fiókját és egyedi ajánlói linkjeit. 

Kelt, Budapest, 2022.12.27.

A Liliverzum Kft. által előre kommunikált Kampányok:

Gyakran ismételt kérdések

3 féle programot lehet a partnerprogramban ajánlani, mindegyiket az adott kampány szerinti időszakban, melyekhez külön-külön az adott Program előtti héten részletes megosztható anyagokat kapsz:

1.) „Repítsd az egekbe a nőt!” ingyenes webinár – minden hónap közepe-vége felé. Főként férfiaknak, akik szeretnék megtudni, hogy hogyan érdemes a nőhöz közeledni.

2) „Hogyan tanuld meg igazán vágyni és élvezni az együttléteket, még akkor is, ha most úgy érzed menthetetlen vagy?” ingyenes webinár, (Köztünk használva: „Megtalálom!”) – kb évente 3-4x, ami nőknek segít kialakítani magukkal a szeretettelibb kapcsolatot. Arra hivatott, hogy azoknak a nőknek segítsen, akik nehezen lelik örömüket a szexben, többnyire nincs kedvük hozzá, és emiatt akár a kapcsolatuk és a családjuk jövője is veszélyben van. ⛈

3.) “Hogyan legyen (újra) vággyal és gyönyörrel teli a szexuális életetek akkor is, ha most úgy érzed, a párodnak semmi sem jó?” élő, ingyenes webinár – főként párkapcsolatban élőknek szóló program, akik szeretnék visszahozni a szenvedélyt kettejük életébe.

Jelenleg kétféle tartalmat lehet/érdemes promotálni, amihez két külön egyedi ajánlói linket kapsz:

→ Repítsd az egekbe a nőt! ingyenes, élő webinár, amit 2023-ban terveink szerint havonta tartunk meg. Következő időpont: 2023.02.22.

→ Megtalálom a gyönyöröm! ingyenes, élő webinár. Következő időpont: 2023.03.02.

A partneri felületen később számos kreatív lesz megtalálható, melyek közül némelyek feliratkozásra ösztönző tartalmat, bannert/oldalsáv hirdetést, esetleg blogposzt tartalmat ajánlanak.

Az opcióid:
(a) A Liliverzum Kft. által előre kommunikált Kampány, feliratkozási oldalának egyedi linkkel való megosztása emailen a saját hírlevél listádon.
(b) Saját Tartalmad, mint pl. blogposzt, facebook poszt, youtube videó valamely termék kipróbálása utáni élmény bemutatása a saját oldala(i)don, amely összhangban van az adott Kreatívval/ egyedi ajánlói linkeddel.

A nyomonkövetés a SalesAutopilot beépített ajánlói moduljával történik, aminek mi magunk is felhasználói vagyunk. Partnerként kapsz egy hozzáférést a felületünkhöz, ahol eléred a rád vonatkozó kreatívokat, azaz az egyedi ajánlói linkjeidet. Ezen ajánlói (ún. affiliate) linkek weboldaladon való elhelyezése, emailben történő kiküldése után az átkattintók idővel ügyféllé válhatnak és innentől fizetünk utánuk jutalékot.

Az online ajánlásra szolgáló egyedi link olyan esetekre való, amikor pl. a hírleveledben küldöd ki a kreatívot, és abból kattintanak a felhasználók. Ilyen esetben a kreatív nem direkt vásárlásra ösztönöz, hanem pl. egy letölthető tudásanyagunkra, ingyenes webinár regisztrációra hív. A cookie és email cím párosítása alapján megjegyzi rendszerünk, hogy Te hoztad a feliratkozót, és amikor végül vásárol, akkor a rendszer hozzád fogja rendelni a kreatívnak megfelelő jutalékot.

A jutalék az új ügyfelek szerzéséért jár, a mértéke pedig szolgáltatásonként (kreatívonként) változó. A Repítsd az egekbe a nőt! ingyenes webinár ajánlatát: az Égig érő gyönyör csomagot megvásárlók után fix 7.000 Ft jutalék jár. A későbbiekben más ajánlatok promóciója esetén a jutalék mértéke változhat. Ezt minden esetben kommunikáljuk az aktív partnerek felé.

A jutalék kifizetése legkésőbb az általad meghirdetett webinár/ ajánlat dátumához képest 30 napon belül megtörténik. Minden kampány után 30 napon belül küldünk egy emailt, amiben egy linken keresztül eléri a teljesítésigazolást, ami alapján kiállítható a számla. A levélből eléri az űrlapot, amelyen keresztül feltöltheti a számlát. Annak érdekében, hogy ne legyen több az adminisztrációs költség (egyik oldalról sem), mint maga a jutalék, a teljesítésigazolás kiállítása csak abban az esetben történik meg, hogyha a kiszámlázható jutalék összege meghaladja a 6 999 Ft-ot. 

Ennek eldöntésére van pár egyszerű alapelvünk:

(i) Amelyik partnertől korábban kattintott át a látogató, ahhoz kerül elmentésre a kattintás.

(ii) Ha egy partner hoz egy átkattintót és később feliratkozik az ügyfél, akkor is az adott partneré az ügyfél.

(iii) Ha egy partner „csak” átkattintót hoz, de egy másik partner ugyanazon látogatót behozza feliratkozónak, akkor az utóbbi partneré az ügyfél.

A megszerzett ügyfelek mindenkori kifizetetett szolgáltatásai alapján darabonkénti fix vagy százalékos jutalékot határoztunk meg. Tehát igen, elszámolható többszöri jutalék ugyanannál az ügyfélnél, ha többször vásárol.

Az Üzletszabályzat szerint céggel vagy egyéni vállalkozóval áll módunkban szerződni. A jutalékot számla ellenében tudjuk utalni.

Jelenleg a Liliverzum Kft. keres meg partnereket és kér fel partnernek. Emailes bemutatkozást a marketing@ebredoszexualitas.hu címre küldhetsz, jelenlegi aktív partnereink is itt ajánlhatnak további együttműködőket.

Ahogy a leánykérésnek is része az ismerkedés és udvarlás, értékesítés esetén is érdemes előbb az ügyfélnek ingyenes lehetőséggel, vagy más értékadó tartalommal megismernie PoliLilit és munkásságát. A kreatívok (egyedi ajánlói link(jei)d) ezért többségében ilyen tartalomhoz vezetnek, így a vásárlás már egy megfontoltabb döntés lehet. Arra kérünk, hogy NE buzdíts direkt vásárlásra!

Ez a folyamat zárt módon működik, vagyis az ön számára nem látható egy lista arról, hogy pontosan kik azok az ügyfelek, akik után jutalékot fizetünk önnek. Adatvédelmi okokból nem is adhatjuk ki.

A Partnerprogram jelentkezés utáni levele alatti Leiratkozás gombra kattintva. (Tárgy: „Nézd meg a videót, állíts be jelszót és lépj be az ajánlói fiókodba!”) Vagy írj a marketing@ebredoszexualitas.hu címre.

A fél évig ajánlói linkjét nem kommunikáló Partner először inaktívvá válik, majd 30 napon belül törlésre kerül a Partnerprogramból, amennyiben nem jelzi további részvételi szándékát. Amennyiben nem állította be saját jelszavát az ajánlói fiókjához, a jelentkezéstől számított 30 + 10 nap (kezdeti haladék) múlva kerülhet törlésre a rendszerünkből. Az Ébredő Szexualitás Adatkezelési Tájékoztatójában feltüntetett ideig tároljuk az adataikat.