Az alábbi írást egy yoni masszőr (azaz “puncimasszőr”) ismerősöm küldte. Nagyon megfogtak a gondolatai. Fogadjátok hát szeretettel “A masszőr” sorait. 

“- Dugják a lányomat! – Ez a mondat a húgom szájából hangzott el a minap.

Igen, legalább két hónapja – válaszoltam neki. Elkerekedő szemeit látva elmagyaráztam, mit nem vett észre. Keresztlányom, akiről szó van, kedves 17 éves kislány, eddig focizott, lelkesen mesélt az animékről, és chatelt a barátnőivel. Volt már fiúbarátja, akivel együtt moziztak, sétálgattak. Pár hónapja jelent meg Csabi, a 19 éves sportos srác, aki tisztelettudó viselkedésével pillanatok alatt meghódította a családot is. Tehát folytatódott a néha moziban vagyunk, kicsit többet sétálunk történet. Aztán körülbelül két hónapja, vasárnap látogatóba mentem a húgomékhoz, és a keresztlányom nyitott ajtót. Rögtön tudtam! Egy egyenrangú felnőtt állt velem szemben. Határozott mozdulatok, öntudatos tekintet, és ahogy kihúzta magát – mint egy szexbomba.

dugjak_a_lanyomat.jpgFotó: Sonnie Hiles, Unsplash

Miután ezt megbeszéltük, azt a tanácsot adtam a húgomnak, hadd aludjon ott a srác, néhanapján. Szem előtt vannak, nem kell bujkálniuk, mindenkinek jobb lesz. Ennek aztán lett egy váratlan következménye. Keresztlányom középiskolás kora óta alvászavarral küszködött. Ilyenkor az anyja mellé feküdt, és így közösen voltak ébren. Neves pszichológushoz is jártak, eredménytelenül. Nos ez a probléma Csabi ottalvása után egy csapásra megszűnt.

Micsoda ereje van a szexnek! A jó szexnek.

Persze ő még nem foglalkozik azzal, lehet e jobbá tenni a szexuális életét. Fiatal még, minden élmény új, mindenről azt hiszi, pont az a legjobb.

Vajon Ti, kedves hölgyeim, akik olvassátok ezeket a sorokat, biztosan a legjobb szexuális élményeket élitek meg nap mint nap? Szerintem nem. Mert olyan nincs.

Tanácsadásaim során a párkapcsolatot és a szexuális együttlétet egy csigalépcsőhöz szoktam hasonlítani. Ezen lefelé és felfelé is el lehet indulni. Minden élmény gerjeszti a következőt, hatással van érzelmeinkre, és meghatározza az irányt. Ahogy egy kapcsolat rohamosan romlani kezd, minden negatív élmény tovább ront a helyzeten, de hasonlóan működik a javulás is. Mindkettőért meg kell dolgozni.

Férfiaknak nehéz ebben a témában tanácsot adni, mert egy igazi férfi két dologhoz ért……A másik az autóvezetés. Egyik férfi ismerősöm dicsekedett vele minap, hogy hiába 45 éves, előző éjszaka háromszor ment el. Amikor megkérdeztem, hogy a partnerének is volt -e három orgazmusa, értetlenül nézett rám.

A hölgyeknek mindig azt tanácsolom: legyetek bátran önzőek! Figyeljetek magatokra, mi a jó nektek, és azt követeljétek ki magatoknak! Megtapasztalni, hogy mi a jó, és azt hogyan lehet fokozni, nem könnyű. Szerintem ennek három módja van.

Első a párkapcsolat, amelyben nem feltétlenül a férfiak önzése a probléma, hiszen amikor az események felpörögnek, általában mindenki elveszíti a kontrollt a külvilág felett, és hajlamos csak a saját örömére figyelni. Ilyenkor hangzik el a kritika, hogy a férfi egy állattá válik, és elködösült tekintettel keresi a nyílást, ahova beteheti, bármilyen legyen is az. Ez nem bűn, ez a biológia. (Erről egy másik cikkben szándékozom írni). Tehát ez az irány nem könnyű, persze kellő odafigyeléssel és gyakorlással megoldható.

A másik lehetőség, a maszturbálás. Hiszen így tényleg kipróbálhatsz mindent, és azt szokták mondani, mindenki maga tudja, mi a jó neki. Ez is kiváló módszer. Vendégeim hátrányként azt szokták említeni, hogy túlságosan kiszámítható. Mindig tudod, mi lesz a következő lépés, hiszen te csinálod. Nincs meg benne a sóvárgás íze.

Harmadik lehetőség egy yoni masszázs, amelynek során a masszőr csak veled foglalkozik, az a feladata, hogy minden rezdülésedre reagáljon. Mivel nincs tétje, nem cél az orgazmus, csak egy ajándék. Ki lehet próbálni sok mindent: milyen izgatási erősség, ritmus a legizgatóbb neked, a szünetek felkorbácsolják a vágyad, vagy visszaesel, és kezdődhet minden a nulláról, és így tovább.

Mindegy, hogy csinálod, csak tudd meg, mi a jó neked, és ezt a tudást minden szexuális helyzetben alkalmazd, hogy jó legyen a szex. Mert a jó szexnek ereje van. Megszépít, önbizalmat ad, és az immunrendszert is erősíti.

Szép napokat és hatalmas orgazmusokat kíván:

A masszőr

Kíváncsi lennék, az említett kamaszlány mindebből mit érzékelt. Valószínűleg az olvasók többsége úgy van vele, mint én, hogy nem érezte, hogy lett volna egy támogató felnőtt a környezetében, aki így kiáll a szexuális jóléte mellett, és mindezt diszkréten, jól támogatva. Talán észlelte a lány, talán nem, de én szívből örülök az ő szerencséjének.

Elmosolyodtam, ahogy a masszőr sorait olvastam, és felidézte bennem az első találkozásunkat. A szalonjába igyekeztem, de megcsapott valami baljós félelem. “Nem is ismerem ezt a férfit! Ki tudja, mit akar tőlem, mit fog tenni! Azt sem tudom, kicsoda, és én egyedül találkozom vele?” Sokáig vaciláltam, míg végül meg mertem írni neki a hülyének érzett félelmeim, és arra kértem, találkozzunk inkább a parkban. Döbbentem tapasztaltam, hogy mikor megérkeztem a szalon elé, ő már az ajtón kívül volt. Egy rossz szava sem volt: teljes megértéssel fogadta a “hülyeségemet”, és támogatott abban, hogy biztonságban érezhessem magam. Szívmelengető volt az empátiája. Márpedig ez a képesség nagyon fontos egy gyógyító yoni masszőrnél. 

Ha kíváncsi vagy , milyen fejlődési utat járhatsz be a masszázsa által, keresd fel a weboldalát, melyet itt találsz