Felpróbáltam egy műpéniszt

Már többször álmodtam azt, hogy egy barátnőmmel szexelek, és kiderül, hogy farka van. Vagy farka is. Fogalmam sincs, mit jelent ez az álom. Az viszont tény, hogy mindig is kíváncsi voltam, milyen lenne, ha farkam lenne. Ha érezhetném, milyen behatolni egy punciba. Ha én lehetnék az, aki behatol, nem az, aki befogad.

Valamilyen minimális szinten enyhítette ezt a kíváncsiságom és vágyam, amikor olyan pasim volt, aki kimondottan szerette, ha megujjazom hátulról. Ezen a téren a legjobb élményem az volt, amikor egy hármas együttlétben ő egy barátnőmet dugta én, én pedig őt kényeztettem hátulról.

Nem tudom megmondani, miért volt ez nekem annyira érdekes. Nem is azt mondanám, hogy izgató, inkább csak jó. Szerettem csinálni, de nem izgatott fel, nem okozott testi gyönyört.

Komolyan fáj arra gondolnom, hogy azt az élményt, hogy érzem, ahogy farkam van, és kilövellek, sosem tapasztalhatom meg. Bárcsak feltalálnának egyszer egy ilyen szimulációs gépet! Addig is egy opció maradt: kipróbálni egy felcsatolható dildót

Hogy hogy tetszett? Nagyon! Részletek itt, a videóban: