Pénisz-parák

A sok-sok tőletek kapott levélből már rég tudom, hogy döbbenetesen sok felnőtt magyar férfi szorong amiatt, hogy nem megfelelő a pénisze a nők számára. Még az idősebbek is aggódnak amiatt, hogy nem elég nagy, vastag, vagy épp túl méretes, görbe stb. Vannak, akiknél ez az aggodalom olyan komoly méretet ölt, hogy emiatt még csajozni sem mernek.

Emiatt döntöttem el, hogy készítek egy kutatást a valós méretekről és a nők igényeiről.

Ha érdekelnek az eredményei, itt eléred az összefoglalóját.

magyar péniszméret kutatás

Már az elejétől tudtam, hogy nem fogok itt megállni. Tudtam, hogy szeretnék még több segítséget adni, hogy végre megnyugodhassanak azok a férfiak, akik a testük miatt szoronganak, és nem tudják felszabadultan élvezni a szexet.

Eltökéltem, hogy összeállítok számotokra egy olyan online anyagot, amiben szakértői interjúk és személyes megosztások segítenek titeket a testetek elfogadásában. Ezt az anyagot november 5-én teszem majd elérhetővé, és már lázasan dolgozom az összeállításán. Sok-sok anyaggal már kész vagyok, rengeteg kérdésre választ fogtok kapni belőle, de hogy ne maradjon ki semmi lényeges téma, arra szeretnélek kérni, hogy egy rövid anonim kérdőívben írd meg, téged milyen kérdések foglalkoztatnak, hogy arra is ki tudjak térni.

A kérdőív már nem fogad válaszokat. A kitöltés határideje: 2020.09.28. volt.

péniszméret aggodalom

Fotó: Dainis Graveris, Unsplash.com