A péniszgyűrű

– Hoztam neked egy ajándékot. – mosolygott huncutul a barátnőm, aki amúgy is rengetegszer adott már ajándékot. Nagy csere-bere mágus ő, folyton gyűjtöget a szerettei számára mindenfélét: ruhákat, bizsut, bármit. Aztán kiderült a turpisság: mesélte egyszer, hogy az egyik pasijától kapott anno ajándékba péniszgyűrűt, de neki nem jött be. Semmit sem érzett belőle, így nekem adta nagy szeretettel.

Ünnepi szeretkezéshez vette fel pasi. Nekem fel sem tűnt elsőre, mert be is kötötte a szemem hozzá, de aztán menet közben elkezdtem gyanakodni. Igazi vak teszt volt: én tényleg éreztem, hogy ott volt és fincsi volt. (Kb. ilyenről van szó.)

Cuki volt pasi. Legutóbb már bosszankodott:
A csajoknak mennyivel könnyebb ebben is! Ők annyi féle szexi ruci közül választhatnak, mi, pasik viszont elég korlátozott eszköztárral rendelkezünk. Feszülős fekete, vagy piros alsó, kb. ennyi.
A múltkor még a szexshopban is körbevezetett, kérte, mutassak rá, mi tetszene nekem rajta, de igazából nem nagyon tudtam választani. A tangából köszönöm, nem kérek. Amúgy meg tényleg semmi extra. Semmi sem volt jobb, mint bármelyik jobb alsónadrágja.

Jó, azért az ördögszarvval ellátott vibráló péniszgyűrűt azt elég szexinek gondoltam… Meg a kalapját, amit amúgy is hord, de olyan nem is volt a boltban.

Szóval ünnepi öltözetet húzott, amivel már csak az aktus után büszkélkedett el huncut mosollyal. Felhúzta az arany színű óvszerre az elegáns, fekete péniszgyűrűt. Kitett magáért.

A kép forrása itt.