Befogadás és behatolás

Van egy dolog, amit nem mondtam el a múltkori videómban, ahol a férfi-női egyensúlyról beszélgettünk. Azt gondolom, hogy a szexben talán még fontosabb megismerni a férfi-női oldalunkat is, mint amúgy a hétköznapokban. Legalább is most nekem fontosabbnak tűnik.

De mik is ezek? Leegyszerűsítve a férfi a behatoló, a nő a befogadó minőség. És én azt gondolom, ha mindkét oldalt megtapasztaljuk, az hozzátesz ahhoz, hogy még jobb, nyitottabb, megértőbb, odafigyelőbb szeretőkké válhassunk – és még szabadabbá! De hogyan lehet ezt megtapasztalni?  (Erről már meséltem egy kicsit korábban is ebben a cikkben is.)

Tudom, hogy ez sokak szemében még nagyobb tabu, mint általában a szexről beszélni – talán épp ezért tartom fontosnak, hogy erről is essen szól. Az anális szexről. Mert – ha türelmesen, és jól csináljuk – úgy gondolom, ez egy igazi csoda tud lenni, ami csak még jobban megnyit minket.

befogado_behatolo_noi_ferfi_minoseg.jpgPhoto by Evan Kirby on Unsplash

Az anális szexen keresztül megtapasztalhatjuk a befogadás-behatolás minőségét az „ellenkező oldalról”. Na, persze nem kell egyből arra gondolni, hogy húzzunk felcsatolható péniszt, és durr neki! Nem! Már az is rengeteget ad, ha eljátszunk azzal, hogy a férfi végbélnyílásának környékén eljátszadozunk az ujjunkkal, simogatjuk a környékét, és közben mindketten figyelünk, mikor válik az esetleg befogadóvá, és mikor kér többet, mint a simogatás. Ha egyáltalán kér.

Kicsit olyan ez, mintha a puncival játszanánk: így a férfi és nő is megtapasztalhatja, milyen az, amikor még nem nyitott az a testrés, és mikor válik azzá. Nekem óriási élmény volt férfit ujjazni, és tudom, hogy az a partnerem, aki erre nyitott volt, sokkal jobban érezte, mikor vagyok befogadó, mint a korábbi szeretőim. És persze, mivel magán már sokat kísérletezett, ezért gyakorlatilag ő volt az első az életemben, aki tényleg értett hozzá, hogy érdemes hozzányúlni a hátsó bejárathoz. De erről majd egy másik alkalommal mesélek.

Férfi és női minőségek bennünk, és a kapcsolatunkban – erről szólt legutóbbi videóm.

Ha szeretnél te is végre tabuk nélkül beszélgetni, gyere el március 19-én következő Őszintén a szexről estemre! Még van pár szabad hely. Ha pedig inkább csak nők között nyílnál meg, várlak a női önismereti csoportomba.