Csukott szemmel minden férfi vonzó?

Meglepetés volt, kit sorsol mellém Gyuri a következő feladatra. Nem tudtam, ki érkezik a hátam mögé, kitől kapom a következő érintéseket. Aztán egy-két kör után rájöttem, imádom, hogy egy ismeretlen kényeztet!

Amikor még a TantraRandi c. program elején körbenéztem a termen, sok-sok olyan férfit láttam, akit alapjáraton nem szerettem volna, hogy hozzám érjen akár egy ölelés erejéig is. Ránézésre nem tetszettek. Az egyik túl öreg volt, a másik túl „puhának”, „túl nőiesnek” tűnt, a harmadikról már az öltözete alapján mindenféle előítéleteim támadtak.

Csakhogy, ahogy a látást kizártuk, azaz lehunyt szemmel vártuk mi, nők a meglepetésszerűen mellénk sorsolt férfit az Everness Fesztivál TantraRandi bemutatóján, minden megváltozott. Hirtelen csak az érintései számítottak.

Valami újat tanultam magamról: talán a váratlanság, a meglepetés íze, talán az előítéletek kizárása volt az oka, de tény, hogy így gyakorlatilag az összes férfi érintését szerettem (értsd: hátmasszázs és ehhez hasonló, nem túl intim gyakorlatok), mindet tudtam élvezni. Talán még jobban is, mint otthon, a párommal. Beleolvadtam a karjukba, elernyedtek a tagjaim és teljesen kinyíltam. Eltűntek a blokkok, a félelmek, a megszokások.

A mai napig nem tudom hova tenni ezt az élményt.

3106869058_e992e60ddc_z.jpg

Fotó: Alessandro Saponi @ FlickR

– Helyes ez, hogy így „odaadtam” magam egy vadidegennek? Vagy még inkább egy csomó vadidegennek? – kételkedtem.
– Végül is miért ne tehetném, ha neki is és nekem is jó volt. – érkezett rá a válasz saját magamtól.
– Mi van, ha prostinak bélyegeznek?
– Még is ki tenne így? Hisz ezt csak te tudod. Ez a te titkod, sőt csakis a te dolgod. Csak rád tartozik.
– Szabad ezt élvezni? – ébred fel bennem a bizonytalankodó kislány.
– Már miért ne szabadna? A gyönyör feltölt, boldoggá tesz. Ez egy jó dolog! Érezd magad inkább szerencsésnek, hogy erre képes vagy és légy hálás, hogy ezt megadtad magadnak!

Bárcsak az utolsó erkölcs-csőszt is ki tudnám rúgni a fejemből!