Fallosszal díszítve

Bután egyes részein a házak falát falloszokkal díszítik, mert hiszik, hogy ez szerencsét hoz. El tudnátok képzelni itthon egy ilyen épületet?

Fürdőruhát hordunk. A Facebook letiltja az explicit szexuális tartalmakat, még akkor is, ha az nem pornó, hanem a tudatosság fejlesztésére irányuló írás, vagy kép. Engem is többször letiltott már, olyankor napokig nem használhattam az oldalukat. A kommentelés és lájkolás megvonásával büntették a nyíltságomat, mert amit közzé tettem, többekben rossz érzést kelthet. Ami igaz.

Természetessé vált, hogy a többség pornót néz, de nem beszélünk róla. A normális szexualitásról pláne. Elvárt, hogy egy férfinak stabil merevedése legyen az ágyban, de ha „nem megfelelő környezetben” áll fel a farka, az iszonyatos szégyen, sőt, kamaszként még ki is csúfolják ezért.

 Fotó: Wikipedia

Ha lenne egy olyan nyilvános épület Magyarországon, ami falloszokkal lenne díszítve, valószínűleg kettős reakciót váltana ki. Az erkölcscsőszök ördögűzésbe fognának körülötte, mások pedig vicceket kreálnának belőle. A napiszar.hu-ra tuti kikerülne, ahol egyébként már több videómat is körberöhögték. Ez történne akkor is, ha ez a falloszokkal díszített épület nem egy bordély, vagy egy swingerklub lenne, hanem a férfi termékenységet és erőt dicsőítő szentély.

Mindezzel nem azt akarom mondani, hogy a magyarok hülyék. Okkal tartunk itt, okkal ilyen a hozzáállásunk ebben a kultúrában. Viszont a mi kezünkben a lehetőség, hogy ezen változtassunk azáltal, hogy nyíltan és nyitottan, ítéletektől mentesen beszélünk a szexről, és ezzel példát mutatunk másoknak is. Ez egy új forradalom, amiben bízom benne, hogy a társam leszel.

Nyíltan beszélek erről a témáról ebben a videóban, miközben bejárjuk ezt a pajzán szabadulószobát a barátnőimmel, és még nyíltabban beszélgetünk majd a táboromban is július végén.